Сидни Суини и блясък на звезда в напълно нова визия – виж продукта, в който се влюби косата ни

Разказваме ти за новия Elixir Ultime – продукт, който съчетава иновации и привлекателност за дълготраен лукс

0 коментара Сподели:
Сидни Суини и блясък на звезда в напълно нова визия – виж продукта, в който се влюби косата ни

През април коафьорите на Kérastase бяха част от изложбата Fashion Recreation и превърнаха визията на част от гостите в истинско произведение на изкуството с лек стайлинг.

Още тогава техният beauty кът направи впечатление, а ние се сдобихме с един специален продукт, който остана в колекцията ни и се превърна в любимец на косата ни.

Няколко месеца по-късно Kérastase отново ни взе ума и представи именно това бижу, но в нов луксозен дизайн и с подобрена формула, обогатена с френска камелия. Признаваме си, че не можем без Elixir Ultime, и нямаме търпение да споделим с теб тайната на сияйната коса. Показваме ти емблематично лице за бранда, разказваме ти защо трябва да имаш това звездно олио за коса и ти разкриваме 5 начина да го използваш!

Косата на Сидни Суини

Сидни Суини и блясък на звезда в напълно нова визия – виж продукта, в който се влюби косата ни

През пролетта ти разказахме за пет неща, които обожаваме в актрисата Сидни Суини – не само нейния талант, но и визията ѝ ни приковават за екрана. В тогавашната ни селекция ти издадохме и причината косата ѝ да изглежда винаги перфектно – тя избира продуктите на Kérastase, а като глобален посланик на бранда разкрива и как се е влюбила в него:

„Elixir Ultime е първият продукт на Kérastase, който съм използвала. Винаги го нося със себе си и смятам, че върши чудеса – здрава на вид коса, блясък и мекота. Той е перфектният завършек за всяка визия!“. 

Специалното в Elixir Ultime

Обичаме продукти, които не оправдават, а надминават очакванията! Затова сваляме звезди на формулата, която превърна косата ни в сияйна въпреки външните фактори. Именно условия, като влажност, замърсяване от околната среда, ултравиолетови лъчи и други влияят върху състоянието на косата. Elixir Ultime обаче успява да преобрази нарушената цялост и структура на косъма, като

моментално изглажда кутикулата, придава блясък, укрепва косъма и предпазва косата от увреждане. 

Ефектът от нанасянето му е дълбока хидратация, предотвратяване на цъфтящите краища, топлинна защита от 230 °С и обещание за повече блясък, антифриз ефект и мекота. Ние от личен опит ти казваме, че се справя отлично с всяка една от задачите!

Тайната

Бързаме да ти издадем какво стои в състава на продукта, за да разбереш колко е специален! Тайната на Kérastase е, че създава Elixir Ultime със студена екстракция, която запазва високата ефикасност на активните съставки; бързо усвояване за максимален блясък; дива френска камелия, която подхранва и озарява косата. Именно последното – цветето – е и акцентът в продукта!

Силата на камелията се превръща в ключовата съставка, която дава мощни подхранващи, омекотяващи и озаряващи свойства. 

Нейното използване датира още през 1779 г., когато Жозефин дьо Боарне, съпругата на Наполеон, носи цветето като аксесоар и го превръща в тенденция във Франция. Но камелията не е само мода, тя е специален избор. Събира се в продължение на 20 дни в края на зимата, а след това се съхранява в лед, за да запази свежестта си. Важно условие за процеса е също дърветата да са поне на 25 години, за да се образуват достатъчно цветове за получаване на висококачествен продукт. 

Така Elixir Ultime доказва, че пази френското наследство и избира съставки, които обещават успех!

Косата ни се влюби в състава, формулата и свойствата на новия Elixir Ultime, но той има още две предимства, които го завършват като перфектния продукт! Първо ти издаваме, че има завладяващ аромат, който се запазва през целия ден.

За него ни разказва Никола Болие, парфюмерист, като ни пренася в Бретан, Франция:

„Вдъхновен от деликатния слънчев характер на ориенталските традиции, създадох аромат на мандарина и хелиотроп, за да изразя яркостта и блясъка на скъпоценните масла”.

Второ, подобрената формула идва и с възможността за смяна на пълнителя.

Това е страхотно предимство, което доказва, че продуктът е създаден за дълготрайна употреба с лесна за използване система за многократно зареждане. Така новият Elixir Ultime съчетава иновации и привлекателност за дълготраен лукс! 

За финал ти даваме бонус идеи – пет начина да използваш продукта и да получиш изключителен блясък на косата!

Като грижа преди вана: Нанеси 4–5 помпи върху суха коса и изплакни, преди да продължиш с шампоан. 

Като допълнение към грижата за коса: Добави 1–2 помпи към маската ти, за да постигнеш максимални резултати. 

Като топлинна защита: Вземи 2 помпи по дължините и краищата на подсушена с кърпа коса. Продължи с топлинно стилизиране. 

Като финален жест: Използвай 1–2 помпи след стилизиране за допълнително блясък. 

За хидратация: Нанасяй ежедневно няколко капки по краищата на косата за допълнителна мекота и хидратация. 

Напомняме ти, че косата заслужава специално отношение! Затова ѝ подари грижата и любовта, които заслужава.

Пробвай новия Elixir Ultime – блясък на звезда в напълно нова визия, после ще ни благодариш!

Серията може да бъде открита на https://www.zlatnaribka.com/kerastase/elixir-ultime–eliksir-ultim!

Пет неща, които обожаваме в Сидни Суини

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *