Иновациите срещат успеха – разказваме ти за събитието, което ни показа стил и стремеж към модерното

0 коментара Сподели:
Стил и стремеж към модерното – ето какво се случва, когато иновациите срещнат успеха

Юли в София е цветен, динамичен и иновативен,

а ние присъствахме на събитие, което ни даде това и много повече – научихме за нов продукт, който може да промени навиците ни. 

Бяхме част от специална вечер за БАТ България, които отбелязаха ключов момент от своето развитие

чрез представянето на изцяло нова категория бездимни продукти. Досега компанията присъства на пазара с електронни цигари и вейп изделия, предлагани под утвърден глобален бранд, а също продукти за нагряване със и без тютюн, които се използват с устройството glo™. Сега БАТ България представи и своите никотинови паучове, с което се утвърждава като първата у нас с иновативно мултикатегорийно портфолио от продукти!

Какво още се случи на събитието – разказваме сега. 

Обявяването на новината дойде с много емоции, защото на място освен медии бяха и представители на бизнеса, както и популярни лица от сцената, екрана и социалните мрежи.

Всички ние бяхме широката публика, която първа празнува иновациите, а освен това се насладихме на стилни аудио, визуални и музикални изпълнения. 

Акцентът на събитието – най-новият модел на устройството за нагряване на компанията glo™ HYPER Pro – също ни впечатли освен с визия, но и с подобрение, като вече разполага с дигитален дисплей Smart LED (EasyView™)*, който предоставя важна информация на потребителя по време на ползването му.

Събитието ни показа стил и стремеж към модерното, с което затвърди и посоката на БАТ България за развитие. А също – доказа помощта си в преход от традиционни горими продукти към иновативни бездимни изделия, при които липсва процес на горене,

както и представи нова успешна алтернатива – никотиновите паучове.

Водещи на специалното мероприятие бяха Деляна Маринова – Джуджи и Стефан Николов, а Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България, отбеляза успеха с думите:

„Трансформацията на БАТ е неразделна част от локалния ни бизнес, с което БАТ България допринася за глобалната трансформация на компанията в изграждането на A Better Tomorrow™. Горди сме, че част от нашето портфолио в страната са много от иновативните продукти на компанията в няколко отделни категории. С това утвърждаваме развитието си като иновативна компания и така реално ставаме първата компания в България с мултикатегорийно портфолио от нови продукти в индустрията“.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *