Спечели си два билета за Dimitri Vegas & Like Mike!

Правим ти най-готиния GIVEAWAY това лято и ти разказваме как само с един коментар може да си спечелиш два билета за двукратните номер 1 диджеи в света Dimitri Vegas & Like Mike

26 коментара Сподели:

Обожаваме летните месеци, защото точно сега можем да станем част от мащабни парти събития, супер концерти и ивенти, които обещават да останат в историята.

Спомените са най-ценният ресурс и ние ги трупаме, без да се замислим, защото се впускаме в преживявания, които да ни напълнят лятото, да ни стоплят сърцата и да ни накарат да танцуваме до зори. Ето защо искаме да въвлечем и теб в едно от най-страхотните събития този месец

и да ти подарим цели два билета за двукратните номер 1 диджеи в света Dimitri Vegas & Like Mike.

Участието им ще е част от най-атрактивната EDM сцена в София – Sofia Solid. Подсказваме ти, че всичко, което трябва да направиш, за да си спечелиш тези два билета, е да оставиш под самата статия в сайта коментар „искам!“. Коментирай в периода 24–28.06.2024 г. и този петък (28.06.) теглим победителите. Билетите са електронни, така че ще ти ги изпратим веднага и ще можеш да се насладиш на партито в събота с пълна сила.

Не коментирай под поста във фейсбук, а тук в сайта – под самата статия. Очакваме те с коментари, за да може да подарим с огромно удоволствие билетите, а ти да изживееш едно от най-готините си събития това лято.

А ако още не си разбрал за супер готините ивенти на Sofia Solid, ти подсказваме, че без съмнение Арена София се превръща в най-горещата точка за електронната музика на открито в София тази година. Към мега събитието, в центъра на което стоят двукратните номер 1 диджеи в света Dimitri Vegas & Like Mike, се присъединяват още три безценни попълнения:

Tungevaag, Mairee и Suark се включват към сета на Дими и Майк на 29 юни,

част от серията концерти на Fest Team, Sofia Solid. Tungevaag, норвежкият диджей и продуцент Martin Tungevaag е безспорно една от новите доминиращи сили в музикалната индустрия от 2014 насам. Неговите динамични изпълнения на живо на фестивали като Tomorrowland и Parookaville му печелят 73-то място в Топ 100 на DJ Mag, като изпреварва редица популярни имена от електронната сцена. Музикалното му пътуване започва на 13-годишна възраст, когато се запалва страстта му към електронната музика, а по-късно и към продуцирането ѝ. Дебютният му сингъл Wicked Wonderland го катапултира към славата, оглавявайки класациите в цяла Европа. Над 7 милиарда слушания във всички платформи, близо пет милиона месечни слушатели в Spotify, колаборации с изпълнители като Alan Walker, KSHMR, Timmy Trumpet, Tungevaag е готов да запали дансинга със своите заразителни бийтове и безгранична енергия. С непоколебимата си отдаденост и лоялна фен база Tungevaag е в челните редици на норвежката електронна музикална сцена, оставяйки незаличима следа в индустрията.

Mairee е топ талант на актуалната сцена за електронна денс музика, който внася свежа и динамична енергия и като DJ, и като продуцент. Mairee открива страстта си към музиката в ранна възраст и усъвършенства уменията си като DJ с остър слух за заразителните бийтове и неустоимия ритъм. Черпейки вдъхновение от различни жанрове, еклектичният стил на Mairee лесно завладява публиката с наелектризиращите си изпълнения. С поредица от успешни издания и сътрудничества в сетовете на артисти като David Guetta, Martin Garrix, Tiesto, Hardwell, Mairee продължава да върви смело в индустрията, печелейки признание за своя новаторски звук и магнетично сценично присъствие.

През 2022 е на крачка да влезе в DJ Mag Top 100, но е включен в The Next 50, където се нарежда до някои от най-именитите електронни артисти на планетата.

Suark, или Alessandro Kraus, е роден в Женева и израснал в Лугано. Внук на маестро Raffaele Paverani, съвсем естествено наследява истинска страст към музиката. Под псевдонима си Suark той канализира любовта си към ъндърграунд денс музиката, смесвайки аналогово електронни звуци с хаус и синтезирани бийтове.

Обичайният номадски начин на живот на Alessandro го пренася от Лондон, през Лос Анджелис до Милано. Suark продължава да разширява границите, като наскоро подписа и ексклузивен договор с лейбъла Smash the House на Dimitri Vegas & Like Mike, с които ще пуска и в София на серията концерти на Fest Team Sofia Solid на 29 юни. Още информация има в събитието във фейсбук тук, оставащите билети са тук,

а ние те очакваме да коментираш под статията с коментар „искам!“, за да спечелиш твоите два паса за този уникален пърформанс! Играй смело!

За още от същото – виж Започва After Hours Social Club – новата серия от ивенти на Go Guide

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари 26

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Тодор Недялков каза:

    Искам!

    R.Slavov каза:

    Искам!

    Irena каза:

    Искам!

    Анелия каза:

    Искам

    Геновева Атанасова-Лазарова каза:

    Искам!

    Никола каза:

    Искам!

    Марчо Минчев каза:

    Искам!

    Гергана каза:

    Искам!

    Веси К каза:

    Нямам търпение. Благодаря за шанса

    Веси К. каза:

    Супер възможност! Много искам. 💜

    Silvana каза:

    Искам!

    Тихомир Гергинов каза:

    Искааам

    Младен Младенов каза:

    Искам!

    Виолета Добрева каза:

    Искам!

    Даниела Добрева каза:

    Искам!

    Весела Йолковска каза:

    искам!

    Малина каза:

    Искам!

    Дени каза:

    Искам! Да има билети 🙂

    Лилия Рангелова каза:

    Искам!

    Щилян добрев каза:

    Искам

    Гергана Курукювлиева каза:

    Искам!

    Деян Георгиев каза:

    Искам!

    Иванка Вукова каза:

    Искам!

    Кристиана Недкова каза:

    Искам:)

    Кристиян Арминов каза:

    Искам 🎉

    Васил Вуков каза:

    Искам!