Интимната естетика – модификации на удоволствието

Let’s talk about Sex: Ето как да се чувстваме по-добре в тялото си с процедурите, които засягат най-интимните ни зони

0 коментара Сподели:
Интимната естетика – модификации на удоволствието

Месеците със слънце са тук – по-­богати от всякога. Богати на хормони, разцъфнали дървета, ромолящи рекички и, разбира се, на удоволствия, които изскачат зад всяка топла вечер и всеки пролетен поглед. Ето защо в рубриката ни Let‘s talk about sex решихме да си говорим за интимната естетика. Именно в периода преди жаркото лято хората решават да изглеждат по-­добре, да се погрижат за тялото и визията си, но също и да се разкрасят там, където са всички извори на удоволствието. Какво, как и къде разказваме нататък и обобщаваме в захлас – корекциите определено не са това, което бяха. Чети смело!

Що е то и има ли почва у нас? 

Интимната естетика е вече добре позната на света от около 15 години и истината е, че трендът много бързо дойде и по нашите географски ширини. Най-­общо казано, това е област, която се занимава с външния вид на гениталиите и околоаналната зона. Интимната естетика е подразделение на пластичната хирургия и козметологията, която има за цел да подобри външния вид на тези зони на тялото. Тя може да включва редица процедури, като например корекция на размера и формата на лабиите, реконструктивна хирургия на гениталиите, повдигане на монс пубиса (планината над пубичната зона), корекция на венците на пениса, отстраняване на кожни пъпки и други несъвършенства в областта на гениталиите и околоаналната зона.

И преди да прозвучи твърде медицинско, трябва да знаеш, че тези процедури освен по наложителни причини –

след тежки операции, инциденти и прекарани тежки онкологични заболявания, се извършват и в името на удоволствието и по­добрия външен вид – навсякъде!

Процедури за напреднали

Целта на „интимната естетика“ не е само да подобри външния вид на гениталиите, но и да повиши самочувствието и увереността на пациентите в тяхното тяло и сексуалност. Ето защо на този хоризонт се създават все повече процедури, които предизвикват в нас истинско изумление! От специални манипулации, насочени към размера на пениса и по­-красивия външен вид на срамните устни, до процедури за двойна наслада, свързани с G­ точката и негово величество оргазма.

Креативността на медицината, когато говорим за ненадминати усещания, е възхитителна,

затова – от следващия списък с услуги, се чувствай свободен да избираш смело.

Orgasm shot (O­-Shot)

Започваме с най-­хубавото. Orgasm shot (O­Shot) е процедура, позната като интервенция, която засилва удоволствието при жените. Ако при някоя от дамите има вагинална сухота, намалено либидо, понижена чувствителност и трудно достигане до оргазъм, Orgasm shot обещава да ги накара отново да изпитат най­-сладкото между чаршафите. Използват се получени от собствена кръв растежни фактори за подмладяване на влагалището, продължителността на манипулацията е около 30 минути, а ползите са по-­голяма възбуда при клиторна стимулация и повишено сексуално желание, по­чести и по­силни оргазми, намалена вагинална сухота и регенерация на вагиналната лигавица. Процедурата се препоръчва за всички, които не желаят да правят компромис със своето удоволствие.

Интимната естетика – модификации на удоволствието

Неоперативно уголемяване на пенис

В арсенала на интимната естетика има и богат набор процедури за мъже. И ако за всички е ясно най-голямото желание на силния пол – размерът и външният вид на най­-скъпото им да е впечатляващ, то вече медицината е напреднала дотолкова, че да не ги кара да лягат под ножа, за да го постигнат. Хирургичната корекция и инжектирането на собствена мастна тъкан са популярни методи, но хирургичните процедури изискват пълна упойка, а и са описани усложнения като миграция на мастната тъкан, промяна във формата на пениса и т.н.

Ето защо в световен мащаб става все по­-популярно цялостното уголемяване на пениса чрез инжектиране на хиалуронови филъри.

Скорошни проучвания доказаха, че преждевременната еякулация може да бъде успешно третирана чрез инжектиране на хиалуронова киселина в главичката на пениса. За постигане на оптимален ефект се препоръчва инжектирането на няколко филъра. Процедурата отнема около 30 минути и се извършва под локална анестезия. Не се усеща абсолютно никаква болка, а резултатите са видими веднага.

Аугментация на G-точката (G-Shot)

След „шотовете“ за по-­добър и дълъг оргазъм медицината неизменно поглежда и към мистичната G­точка, за да ѝ отдаде нужното внимание. G-­shot е процедура, предназначена за увеличаване на удоволствието при сексуално активни жени с нормална сексуална функция, фокусирайки се върху увеличаване на размера и чувствителността на G­-точката с филър. Интервенцията е подходяща за състояния, в които е намалено сексуалното удоволствие и либидо, при желания за високочувствен полов контакт, както и при невъзможност за достигане до вагинален оргазъм. Обещанията са след процедурата чувствителността при стимулация да се увеличи до 4 пъти.

Вагинално подмладяване и лабиопластика

Тук вече говорим почти изцяло за визия, която се оказва много важ­на, особено в интимната област на жените. Вагиналното подмладяване носи доста ползи както за здравето, така и за усещанията там долу. Чрез него тъканта на лигавицата става по­-подхранена и хидратирана, а епителът по­-дебел, по-тонизиран (вагинално стягане) и еластичен. Това също така възстановява правилното вагинално pH, което спомага за поддържане на неутрална защитна бариера и намалява риска от инфекция.

Относно лабиопластиката –

тя има за цел да промени формата или размера на малките срамни устни, за по-красива и естетична визия. По време на операцията по определен начин се изрязват части от малките срамни устни, така че те да бъдат намалени до желания размер, без промяна на сетивността и жлезните структури. След подлагане на операция за намаляване на малките срамни устни пациентките се чувстват по­-доволни от сексуалните си преживявания, тъй като много често излишната кожа затруднява стимулирането на една от най­-силните ерогенни зони.

В списъка на най­-желаните процедури от интимната естетика добавяме вулварно подмладяване (лифтинг), вулварно и анално избелване, аугментация на клитор и монс пубис, лабиопластика, вагинално подмладяване и стесняване.

Не пропускаме и една от най­-желаните процедури – хименопластиката.

Тя е гинекологична процедура, която се извършва с цел реставрация или промяна на химена. Целта е да се възстанови цялостта на химена преди сексуален контакт, или иначе казано – дамите да се сдобият с „девствена ципа“ отново. Не знаем за теб, но ние май имаме фаворити от горния списък, които бихме опитали, защото удоволствието определено заслужава стриктна и внимателна грижа.

А ти мислил ли си за интимни промени този сезон?

Кратка история на секс играчките

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *