Jameson представя: 5 секси злодея, заради които минаваме в лагера на лошите

Лоши и секси. Какво повече искаш?

0 коментара Сподели:

Следващата селекция никак не се вълнува от художествената стойност на филмите. Тя е съвършено субективен подбор на онези злодеи, заради които грам не ни пука дали доброто ще победи или "добрият" ще остане жив и здрав. Важното е да тържествуват скулите, плочките на корема и секса в погледа.

THOR: THE DARK WORLD (2013)
ТОР 2: СВЕТЪТ НА МРАКА

Има неща, на които не можеш да устоиш в живота. Добър пример за такива са шоколадът и Том Хидълстън. Ако пък се чудиш защо Том превъзхожда шоколада, ето ти няколко причини: дръзка злодейска усмивка, хумор и разтапящ английски акцент. Ние сме тийм Локи, скъпи Marvel, и даже не ни пука какво става на финала.
Трейлърът е тук.

AMERICAN PSYCHO (2000)
АМЕРИКАНСКИ ПСИХАР

Тук Крисчън Бейл е сексист, социопат и сериен убиец, чиято любима играчка е… брадва. Но е толкова секси, че всяко от изброените губи традиционно отблъскаващия си характер. Това е един от моментите, в които инстинктът за самосъхранение мълчи пред тяло, при вида на което Аполон би нагълтал блистер Ксанакс.
Трейлърът е тук.

STAR TREK INTO DARKNESS (2013)
СТАР ТРЕК: ПРОПАДАНЕ В МРАКА

Мъжът, при когото сексапилът е правопропорционален на непроизносимостта на името – Бенедикт Къмбърбач. Включването му в Star Trekотчитам като гениално продуценско решение, причина много мъже да убедят приятелките си да стъпят в киното. Тялото на "лошия" тук също влиза в графа гениално. Да, да, да и да, сър!
Трейлърът е тук.

THE WOLF OF WALL STREET (2013)
ВЪЛКЪТ ОТ УОЛСТРИЙТ

Като дете на деведесетте си спомням как "най-красивият мъж на света" беше или  Ди Каприо, или Пит. И при двамата с годините става само по-добре. В случая на Лео някак му отива да играе кокаинов (всеки с пороците си), скъпо облечен (как иначе на яхта) и с афинитет към шампанското (е бира на Кристал ли да пие) злодей.
Трейлърът е тук.

SUICIDE SQUAD (2016)
САМОУБИЙСТВЕН ОТРЯД

Жокера е традиционно секси роля, в която с леко ускорен пулс гледахме Джаред Лето. Психопат с тегав нрав, плосък корем и лафчета, от които ти засяда буца в гърлото. И все едно това не беше достатъчно – Жокера на Лето е винаги там, за да спаси секси задника във впити къси панталонки на своето момиче. Като по учебник.
Трейлърът е тук.

Виж какво представи Jameson миналия път – подсказваме ти че са трилъри, смразяващи кръвта.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *