СПА, масаж и уелнес центровете в София, които подаряват заслужен релакс

Wellness In The City: Отпусни се, очакват те шест от най-добрите градски оазиса

0 коментара Сподели:
СПА, масаж и уелнес центровете в София, които ни подаряват заслужен релакс

В един от най-очарователните, но и капризни месеци от годината, е време и ние да удовлетворим своите най-големи фантазии.

И понеже лятото още е мираж, поглеждаме към най-горещите места по това време – спа оазисите в града! Без капка свян се вслушваме в думите на Шекспир, според когото нашите тела са нашите градини и се отправяме към институциите на удоволствието за релаксиращи и регенериращи процедури.

Какво взимаме със себе си?

Само най-важния атрибут от инвентара на един стопаджия в спа галактиката: хавлията.

Koncept Beauty & Cafe

Колко често ти се иска да избягаш от забързаното ежедневие и да се потопиш в безвремие и релаксиращи мигове? Е, имаме решение за теб в лицето на храма за красота и естетика Koncept Beauty & Cafe. Тук те очаква избор от професионални терапии, прецизно селектирана козметика, разнообразни процедури за лице и тяло, както и парфюми и аромати, с които да отнесеш от магията вкъщи.

В елегантния оазис честното отношение към красотата е на първо място,

обслужването е перфектно, а всеки детайл – точно където трябва да бъде. За да намериш баланс, трябва да се грижиш и за себе си – не го отлагай!

ул. „Цар Калоян“ 10
088 208 0802

Next Level

Next Level

Клубове Next Level са „Идеалното място за всяка форма“, защото независимо от физическата ти подготовка, възраст и спортни цели тук може да откриеш най-подходящата тренировка за себе си.

Портфолиото им е впечатляващо и внего има цели 12 фитнес клуба,

сред които и най-новите – в Galaxy Trade Center, на бул. „Шипченски проход“ 18 и в кв. Овча купел, на бул. „Президент Линкълн“ 114. За твое удобство и двете локации разполагат с паркинг, а в клуба в Galaxy Trade Center те очаква и сауна, в която да разпуснеш след тренировка. Имат и супер предложение за начинаещите – безплатни тренировки с персонален треньор като подарък към всеки нов фитнес абонамент за един от двата клуба. Чакаме те там!

02 491 0095

Padmalaya

Padmalaya

Да успокоиш тялото, да постигнеш вътрешен мир и да подредиш ума…

В център Padmalaya всичко това е напълно възможно! Тук те очаква палитра от професионални класически и източни масажи и терапии, сред които японски, терапевтичен, спортен или дълбокотъканен масаж, мануален лимфен дренаж, Шиацу, Гуа-Ша, Ломи-Ломи, рефлексотерапия, японски подмладяващ масаж Коруги, озонов масаж, Сейки и много други. Ако пък искаш да зарадваш близък човек с мигове на пълноценна хармония и спокойствие – предлагат и подаръчни ваучери, които да разгледаш на сайта им.

ул. „Свети Седмочисленици“ 9
088 333 16 17

Sense Wellness

Sense Wellness

Търсиш оазис на хармония, спокойствие и релакс в сърцето на града? Sense Wellness те очаква с четири кабинета за процедури, 15-метров иноксов басейн, два кръгли басейна със студена и топла вода, парна баня и сауна с гледка към патио, както и фитнес, оборудван с уреди Technogym. За да завършиш релакс пътешествието си подобаващо – остави се в ръцете на

опитните терапевти с процедурите за лице и тяло ESPA и традиционните тайландски масажи,

които гарантират благосъстоянието на ума и тялото. Елегантната обстановка е съчетание от дискретна дневна светлина, дърво, камък, стомана и вода, създаващи съвършен баланс и неповторимо уелнес изживяване.

бул. „Цар Освободител“ 16
02 446 2510

Центрове Fiz

Центрове Fiz

Вече над 10 години Центрове FIZ предоставят грижа, професионализъм и голямо разнообразие от масажни техники и процедури. Независимо дали имаш нужда от релаксиращ масаж за хармонизиране на тялото и ума, от лечебен за облекчаване на болка и напрежение или от спортен, за подпомагане на възстановяването – тук те очаква екип от специалисти, които да се погрижат за твоето благосъстояние.

Водещ принцип в работата им е индивидуалният подход,

затова всеки от кинезитерапевтите и рехабилитаторите ще намери идеалното решение за теб. Центрове FIZ предлагат различен набор от услуги, с които да се по- чувстваш здрав и релаксиран, а и да получиш най-доброто възможно изживяване. Погрижи се за ума, духа и тялото – двете им локации те очакват в сърцето на София.

ул. „Петър Берон“ 5-A; ул. „Лавеле“ 11
087 867 7997

Skin CLEANic

Skin CLEANic

Този нов формат на козметични студиа е основан с помощта на авторски техники и ефективни методи за решаване на основните проблеми на кожата – несъвършенства, недостатъчна хидратация и поява на бръчки. Специалистите тук се ръководят не само от опита си, но и

от диагностичното оборудване и професионална козметика, произведени в Южна Корея.

Може да си сигурен, че спазват най-високите стандарти на обслужване, а и ще те научат на систематичен и интегративен подход към грижата за кожата. Смеем да кажем, че мисията им да популяризират здравословната красота е напълно успешна.

Mall of Sofia, ет. 1
088 888 4624

Местата в Лозенец, които донесоха пролетта в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *