10 причини да не пропускаш фестивала за градска култура ON! Fest

Фестивалът за градска култура се завръща след тригодишна пауза

0 коментара Сподели:

Точно в уикенда, преди всички да запалим към морето, за да посрещнем джулая и да кажем едно голямо „здравей“ на лятото, ще се случи нещо, което не би могло да се подмине лесно. Преди да тръгнем, ще се завъртим в София, за да се заредим с огромна доза адреналин, която да ни държи влага известно време. Фестивалът за градска култура ON! Fest се завръща след тригодишна пауза, и то по-мащабен и по-вдъхновяващ от всякога.

Тази година мотото е BEYOND FUN (Отвъд забавлението), а организаторите ни споделиха, че ще е отвъд всичко, което сме преживявали досега.

Най-голямата арена в Югоизточна Европа за гейминг и съвременна градска култура ще обедини в едно събитие екстремни спортове и зрелищни батъли, европейски гейминг турнири, спиращи дъха игри на живо, графити, музика, екзотично аниме и косплей, прожекции, образователни дискусии, вдъхновящи работилници и какво ли още не.

Тъй като сме много зарибени, а вече съвсем не ни свърта, решихме да изброим 10 причини да си там. Те са много повече, но нали си обичаме 10-те неща и затова типично в наш стил виж защо трябва да се видим там:

 1. Да скачаш върху въздушна възглавница от височина с Илко Илиев, фрийрън атлет, който спечели голямата награда на фестивала за филми, заснети с дрон в Ню Йорк с това видео 2D RUN.

 2. Да видиш най-прогресивното паркур крю напоследък – момчетата от UK Storror, които освен заредени с адреналин да покорят столичния градски лендскейп, идват и с премиерния си за Европа супер дългоочакван от цялата общност по света филм от приключенията им по азиатските покриви – Roof Culture Asia.

 3. Да се научиш да ходиш по слаклайн опънат на… 1 м или 15 м от земята.

 4. Да стигнеш от точа А до точка Б… като се спуснеш по зиплайн.

 5. Да пробваш танцови стъпки върху лонгборд заедно с готините момичета от Wildberries, които са също толкова яки както и зимата на сноуборд, така и лятото на… е, ще видиш.

 6. Да се научиш на някой нов трик във фрийстайл брейкденса с момчетата от Полша и Украйна Bboy Kleju и Bboy Pluto.

 7. Да се качиш на дрифт автомобила на двукратния европейски шампион по дрифт, който, разбира се, е българин – Алекс Язов, Матрицата.

 8.  Да слушаш цял ден супер готина музика на открито с барбекю и бири.

 9. Да се видиш с всички софийски агенти и твоите си братлета, а защо не и да се запознаеш с още хора.

 10. И да посрещнеш със супер огромна усмивка лятото.

Билетите за ON! Fest са в продажба – цена от 25 лв., както и са налични пакетни билети за цялото семейство. Пълна информация за билети вижте тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *