Фейсбук ли падна или животът – ето ги най-яките мемета от снощи

Социалните мрежи на Мета – Фейсбук и Инстаграм, както и Месинджър, претърпяха сериозен срив вчера, а ето и грандиозните мемета по темата...

0 коментара Сподели:
Фейсбук ли падна или животът – ето ги най-яките мемета от снощи

Както знаеш, социалните мрежи на Мета – Фейсбук и Инстаграм, както и приложението за съобщения Месинджър, претърпяха сериозен срив, в резултат на което потребителите останаха без достъп до социалната мрежа.

Проблемите се появиха след 17:00 българско време,

като в рамките на 20 минути в платформата Down Detector бяха регистрирани близо 400 000 сигнала от целия свят. Източник от Facebook съобщава пред DailyMail.com, че вътрешните системи на компанията също не работят, което може да е довело до прекъсването.

DownDetector, който следи онлайн прекъсванията, показва, че повече от 200 000 души в САЩ имат проблеми с Фейсбук, но над 30 000 съобщават за същото с Инстаграм – Messenger има малко над 8000.

По време на „кризата“, хиляди изтъкнаха превъзходството на X, по-рано известен като Twitter, и се пошегуваха, че към него са се присъединили милиони пристрастени към социалните мрежи, които не са успели да получат достъп до Инстаграм и Фейсбук по време на прекъсването. От Meta все още не са направили официално изявление за проблема, но пък хиляди потребители направиха уникални коментари по темата под формата на мемета, снимки и изключителни статуси, така че те запознаваме с най-приятните от тях и ти напомняме –

животът не падна. Бяха просто социалните мрежи, не е страшно и даже е доста смешно. Виж сам:

За още от същото – виж Топ коментари и мемета от снощи – „Ергенът“ 3 започна

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *