Елена Телбис в търсене на справедливост – гледаме Prima Facie

Запази си 29 и 30 март в календара, а ние ще те чакаме в „Топлоцентрала“, за да видим заедно превъплъщението на една от любимите ни актриси

0 коментара Сподели:
Елена Телбис в търсене на справедливост - гледаме Prima Facie

Тя е една жена на 33, но зад гърба си има десетки роли както в театъра, така и в киното. Работи с режисьори като Галин Стоев („Танцът Делхи“), Явор Гърдев („Наблюдателите (Хипотеза за отвъдното)“), Крис Шарков („Дивата патица“), Стефан Москов („Каквато ти ме искаш“)… В киното звездата ѝ изгрява с филма „Каръци“, а последната ѝ роля на голям екран е в сериала „Вина“, където играе еноложка. През 2021 г. пък дебютира като драматург с пиесата „Боклук“.

Меко казано, е всестранно развита личност – и няма никакво намерение да спира!

Елена Телбис влиза в ролята на млад адвокат в премиерния за българската сцена спектакъл Prima Facie („Прима Фацие“ – юридически термин, който означава „на пръв поглед“). Главната героиня е посветила живота си в служба на система, в която безпрекословно вярва. Играе само по правилата. В един момент животът ѝ се променя и същата тази система е призована от нея, за да въздаде справедливост. Оказва се невъзможно.

Отправяме взор към края на месеца, когато предстои на разберем какъв изход ще намери героинята на Елена Телбис.

снимки: фотограф Павел Червенков, графичният дизайн на плаката Теодора Симова

Премиерата на пиесата от австралийския драматург и сценарист Сузи Милър ще бъде в две поредни вечери – на 29 и 30 март, а после и на 7 май, в Регионалния център за съвременни изкуства „Топлоцентрала“ в София.

Елена Телбис: Любовта е да се изгубиш с включена навигация

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *