Lumina Park ще блести до 17 март – улови магията на светлината с намалени билети и концерт под звездите

Вълшебната градина скоро ще приключи с първия си сезон в България - дотогава входът е с 20% отстъпка, а на 10-ти те очаква вечер с Мила Робърт, победителката в „Гласът на България“ – Ния, както и Никола и Иво от групата Cool Den

0 коментара Сподели:
Lumina Park

През последните месеци Lumina Park се превърна в предпочитана локация, на която да заведеш приятели, гадже или семейство. Първият сезон на Вълшебната градина успя да ни извади от забързаните улици на столицата и да ни откъсне от динамиката на града, като ни разходи сред светлинни инсталации по алеите на Ботаническата градина – БАН.

Там изненадите идват под формата на блестящи фигури, кътчета за снимки и завладяващи атракции,

така че побързай и се докосни до магичния свят. С вълнение ти съобщаваме, че паркът удължи престоя си и ще краси специалното място до 17 март!

Ще те зарадваме също с новината, че в оставащите дни до финала на сезона билетите за всички категории ще бъдат с 20% отстъпка,

а на 10 март ще можеш да съчетаеш разходката с концерти. На място ще те очакват Мила Робърт, победителката в „Гласът на България“ – Ния, както и Никола и Иво от групата Cool Den – разказваме ти още!

Lumina Park

Правилно прочете – музиката ще завладее Вълшебната градина!

Запази датата 10 март, защото тогава паркът ще посрещне вечерта с три сцени сред милион светлини.

Тогава те очаква концерт под звездите, на който ще чуеш на живо парчетата на Мила Робърт, както и ще видиш победителката в петия сезон на „Гласът на България“ – Ния, която ще бъде придружена от китарата на Явор в рамките на два сета – от 19 и 21 часа. Освен това ще се заредиш с още ритъм и настроение от хитовете на Al Green, Prince, Justin Timberlake, Sean Paul и авторска музика в изпълнение на Никола и Иво от групата Cool Den, както и лупъра Ставри!

Lumina Park

Това, което прави мястото още по-специално, е отношението към каузи и инициативи.

Така няколко дни преди затварянето си светлините на Вълшебната градина ще угаснат за минута, включвайки се в глобалното послание на WWF за Деня на Земята.

Припомняме ти, че през първия си сезон в България паркът подкрепи социалното предприятие „Оле мале“ на фондация „Майко мила“,

което помага на майки на деца с увреждания да работят от дома си и да се издържат сами. Ти също можеш да се присъединиш към каузата, като закупиш картичка и пощенска марка от касите на входа. След това пусни картичките в специалната за целта пощенска кутия, от която всяка седмица ще бъдат събирани и изпращани с Български пощи до цялата страна.

Дарението, което организацията ще направи, ще бъде акумулирано от 50% от приходите от всички пощенски картички.

Аплодираме ги за това и споделяме, че през последните два сезона (2020–2021 и 2021–2022 г.) Lumina Park е дарил над 120 000 лева на различни каузи от парковете си в Полша, Унгария, Чехия и Литва.

Lumina Park

Обичаме места, които предизвикват въображението ни, а Lumina Park определено ни накара да се влюбим в съчетанието между изкуство и мистерия.

Затова ти препоръчваме да споделиш разходката с някой близък така мястото ще ти донесе още по-силна емоция, а гледката от красивите инсталации, LED скулптури и декор ще бъде споделена.

Вълшебната градина на Lumina Park ти показва магията на светлината

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *