Подкрепи Чонги, спечели рок песен

Да помогнем на Чонги да стане първия ни ски крос олимпиец

0 коментара Сподели:

Ние сме луди фенове на вдъхновяващите истории, а тази е една от най-добрите, които сме чували напоследък. Чисто нашето си момче Никола Чонгаров – Чонги е родом от Пловдив и е дългогодишен състезател и бивш национал по ски алпийски дисциплини. Чонги е представял страната ни на Световната купа по ски, три световни първенства и Олимпиадата в Сочи през 2014-та, където се класира 23-ти и дори носи българския флаг при церемонията по закриването. Освен това Чонги е пънк рок музикант и най-вече е талантлив на квадрат, което го води и до неговата следваща цел – право на участие на Олимпийските игри в Кореа, в дисциплината ски крос.

До сега България не е имала състезател, който да ни представя в тази дисциплина и ако Чонги успее ще е първия българин в ски кроса на XXIII-те зимни олимпийски игри в Пьонгчан 2018 г., което си е направо супер.

 


Добрата новина е, че след първия успешен тур на кампанията си в indiegogo, Чонги вече е успял да осъществи част от своята тренировъчно-състезателната програма и да се яви на важни състезания за събиране на точки, даващи му право на участие в Олимпиадата. Сега обаче предстои вторият и много важен финален етап, в който нашето момче има нужда от подкрепа, както за подготовка, така и за пътувания и разходи, свързани със състезания важни за допускането му до голямата олимпийска надпревара. Ние вярваме, че е напълно възможно Чонги отново да вее българския флаг и да ни представи достойно в една истинска пънк рок дисциплина, като ски кроса.

Не забравяме да ти подскажем, че ако дариш по-висока сума за националната чест и спортната ни гордост, Чонги ще направи рок песен лично за теб. Стискаме палци, а ти хвърли едно око и на събитието, на което ще можеш лично да изразиш подкрепа за начинанието. #GoChongi, ние сме с теб!!!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *