Романтичните места в София, на които да я целунеш за Св. Валентин

Love Spots: 14 февруари наближава – показваме ти къде да заведеш любимия човек

0 коментара Сподели:
Романтичните места в София, на които да я целунеш за Св. Валентин

Къде ли да я заведеш на първа среща?

Къде да отидете, ако вече сте на стъпка две, но още се опознавате. Къде е супер за тихи и лични разговори, къде може да пиете невероятни коктейли с готина музикална селекция или къде храната е толкова изумителна, че и да не сте влюбени, ще ви се получи от първа хапка? За всичко това не искаме да се тревожиш, защото

ние като верни другарчета те хващаме за ръка и те водим на любимите ни love spots,

които посещаваме всеки път когато искаме любовта да лети във въздуха. Ресторанти, барове и скътани гурме местенца те очакват надолу – вземай него или нея и тръгвай с усмивка на уста.

After Five Bar & Dinner

Улица „Малко Търново“ е един от най-романтичните, пълни с истории промеждутъци в града, който с чара си успява да привлича като магнит всеки любопитен поглед. Точно там се е сгушило изключително местенце, което, смеем да твърдим, е идеален love spot. After Five Bar & Dinner е за по-задушевно прекарване, вечеря и добри питиета, но в никакъв случай не е само това! Вечер барът умее да се преобразява в парти спирка, в която да опиташ съвършени коктейли, да се насладиш на музика, а защо не и да потанцуваш с половинката си.

ул. „Малко Търново“ 1
088 395 5995

Crazy Diamond

Crazy Diamond

Те са пъстри, интересни и предлагат палитра от разнообразни сезонни вкусотии, които с радост да споделиш с любим човек. Crazy Diamond е онова очарователно кулинарно бижу, което се появи на ул. „Оборище“ преди повече от пет години и остана в сърцето ни като едно от най-романтичните кътчета на София. Красивата жълта къща с яркосини прозорци има магическата суперсила да привлича всеки ценител на добрия вкус и да му подарява мигове на уют и наслаждение. Отбий се и ти, за да отпразнуваш всеки скъп любовен трепет.

ул. „Оборище“ 9А
088 803 0843

Hamachi Ni

Hamachi Ni

Запазили сме ти място в едно от най-специалните гастрономически кътчета в София, което не спира да ни изненадва с иновативния си поглед над японските традиции и претворяването им в модерна кулинарна интерпретация. Екипът от визионери се е погрижил всяка частица от менюто да е нещо изключително, а атмосферата да пренася духа на далечни, екзотични ширини. Hamachi Ni определено е един от категоричните ни избори, тук романтиката се носи във въздуха с лекотата на разцъфнал черешов цвят.

ул. „Г. С. Раковски“ 179
088 426 2244

Nést

Вече имаш ли идея къде да прекараш Деня на влюбените? Е, имаме предложение за едно забележително местенце, което определено ще спечели сърцето и сетивата ти. Nést се появи на гастрономическата карта съвсем скоро, но вече обра овациите с гостоприемство, перфектно обслужване и не на последно място – фантастична кухня. Групата приятели, които стоят зад проекта, преобразиха зелената къща на ул. „Чаталджа“ 24 и я превърнаха в уютно пространство, отличаващо се с естествена красота и изчистена визия. Коктейлите им също не са за изпускане, така че непременно се отбий за някой романтичен повод, няма да сбъркаш.

ул. „Чаталджа“ 24
088 804 2324

Spectrum Restaurant

Spectrum Restaurant

Както любовта те кара да летиш из облаците, така и ние те издигаме високо над земята – хващаме асансьора до двадесет и осмия етаж на Grand Hotel Millennium, където ни очаква впечатляваща гледка, фантастична кухня и изтънчена обстановка. Специалитетите от Азия и Латинска Америка, екзотичните продукти, изкусителната презентация – всяко от достойнствата на Spectrum си струва да му посветиш своя специален повод. Тук елегантността и изяществото се преплитат, създавайки атмосфера, която сама по себе си е вдъхновяваща, колкото и любовта.

бул. „Витоша“ 89B
088 875 5595

Остерия Pastoccino

Остерия Pastoccino

Дадохме си сметка, че всяко посещение в Остерия Pastoccino се усеща като топла прегръдка с любим човек. Атмосферата някак винаги ни е напомняла за чара на италианските площади, китните улички и обаянието на любимото Средиземноморие. Сред целия този уют сме се наслаждавали на десетки вкусни италиански рецепти, отпивали сме хиляди ароматни глътки вино. Съвсем честно си признаваме, че Остерия Pastoccino се нарежда сред най-романтичните кътчета в града, в които да сгрееш душата, да отпразнуваш любовта и да преживееш безметежния дух, който се носи из въздуха.

ул. „Сан Стефано“ 27В
088 718 1856

Go Guide Food&Drink Awards: Награди победителите сред заведения за чудо и приказ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *