Lumina Park кани всички влюбени на среща

Подари романтична разходка на теб и твоя специален човек във Вълшебната градина

0 коментара Сподели:

Купидон те е уцелил със стреличка? Значи 14 февруари ще бъде вълшебен!

Подарък, жест или изненада – в Месеца на любовта мислите са как да зарадваме половинката. Ние имаме решение с романтично бягство до едно от най-красивите места през тази зима!

Първият сезон на Lumina Park е към своя край, затова използвай месеца и направи щастливи спомени с любими хора.

Ако избереш да посетиш Вълшебната градина именно на 14 февруари, разходката ти ще бъде в компанията на романтика и вино. За Свети Валентин на място ще отвори бар, който ще предложи да празнуваш любовта с греяно вино и селекция с български вина. Освен това двойките ще разполагат с активация, която ще им даде възможността да изразят емоциите си чрез послание, жест и снимка.

Ето как да превърнеш Свети Валентин в емоция:

Разходи се сред над 130 светлинни инсталации, а също отпразнувай повода с вино – мащабите на Lumina Park, ще позволят да споделиш специални моменти с твоя човек на 14 февруари.

Остави се на магията на любовта, която ще те води през алеите на Ботаническата градина – БАН,

за да се насладиш на визуално преживяване с LED скулптури, инсталации и украса.

Покани половинката за един незабравим Свети Валентин под звездите и сред светлините.

Специално за празника вратите на Lumina Park ще са отворени с час повече – от 17:30 до 23:00, като последните гости ще могат да влязат в 22:00 часа. Билетите за романтичната вечер те очакват на входа на Ботаническата градина – БАН или предварително онлайн.

Напомняме ти, че Вълшебната градина ще продължи да работи от 17:30 до 22:00 часа до 25 февруари, като единствен почивен ден остава понеделник. 

А знаеш ли, че Lumina Park посвети първия си сезон в България на локална кауза –

социалното предприятие „Оле Мале“ на Фондация „Майко Мила“, което помага на майки на деца с увреждания да работят от дома си и да се издържат сами? Като гост на парка имаш възможността да се включиш в подкрепата, като закупиш картичка или пощенска марка, които се предлагат на касата. Всяка седмица картичките ще бъдат изпращани до адреси в цяла България. Единственото, което е необходимо, е да бъде пусната с точен адрес в специалната пощенска кутия на входа, а екипът на парка ще свърши останалото! Дарението, което организацията ще направи, ще бъде акумулирано от 50% от приходите от всички пощенски картички.

Пет сериала, които да не пропускаш през първата половина на 2024 г.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *