Музиката в слушалките на Александър Таралежков

Go Listen: Първият плейлист за годината е запазен за българската музика

0 коментара Сподели:
Музиката в слушалките на Александър Таралежков

Хора по улиците много и музика всевъзможна дебне отвсякъде.

Ритъмът на тротоарите се определя от хората със слушалки в ушите и ако някога си се чудил какво слушат – тази рубрика е за теб.

Той е творец, гражданин на света, любител на балканските вкусове в цялата им прелест

и един от шефовете, който плени сърцата ни с кулинарен талант. Гостът ни този месец притежава обаяние, измеримо с необятността на кулинарията, която го обгражда в богатия му и цветен житейски път. Кратката музикална селекция на шеф Таралежков умишлено е от българска музика, защото, когато е на родна земя, Александър слуша именно това. Слагай слушалките и тръгвай на разходка, обещаваме ти, че плейлистът си е от нашите.

Воодоо (feat. Единствените им приятели) – Trombobby x C-MO

Спомняме си промото на ,,Семейни ценности“ като едно от най-забележителните и страстни музикални събития, случили се през 2022. ,,Харесвам музиката на Боби и гласа на Симо. Намерили са се. Във Воодоо идеята за любовта и отношенията между хората като вуду, както и последиците и за двете страни от такъв тип схема е много проницателно послание.“ Воодоо има пулс, мистика и ритъм. Обичаме я, както и цялото EP.

Не ме гледай така момче Камелия Тодорова

Eдна от златните класики на Камелия Тодорова, създадена в началото на 80-те години и носеща онази лекота и магия, с която асоциираме гласа ѝ и до днес. ,,Мелодия! Текст! Тембър! Много ми е софийско-градска тази песен. Текстът действа много отрезвяващо за очакванията ни към живота… специално в обръщението на Камелия към любовта.“

Вкъщи – ГРИГОВОР

,,Котка в скута, топла супа, торта с круша…“ Уютна по своя див и честен начин, ,,Вкъщи“ е част от ,,Цех Депресия“ и е както за домошарите, така и за тези, които я пеят с пълни гърла на някое от live изпълненията на момчетата. ,,На моята възраст перспективата да си останеш вкъщи става все по-привлекателна. Вътрешните борби за и против са свирепи.“

Музиката в слушалките на Ади Гюзелева

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *