Тантра – древните техники за наслада, които (не) познаваме

Let’s talk about sex: Преоткрий тантричното сливане и предизвикай още нива на психическото, физическото и емоционалното удоволствие

0 коментара Сподели:
Тантра - древните техники за наслада, които (не) познаваме

Нова година – нов късмет, са казали древните, а ние казваме нова година – нова сексуална техника.

Ето защо посвещаваме целия януари на новото черно в сексуалните революции или добре забравения тантричен секс. Колкото и древни да са тези похвати, те в момента отново се възраждат в секс тенденциите за 2024 г. и предизвикват интереса на влюбените във вселенските сексуални удоволствия.

Всичко, което трябва да знаеш за тази хилядолетна любовна практика, е тук, за теб!

Paзгъpни въoбpaжeниeтo cи, зaxвъpли вcичĸи зaдpъжĸи и eĸcпepимeнтиpaй. Toвa e нaй-пpeĸият път дo yдоволствието!

Тантра сексът – парченце от цялото

Тантра - древните техники за наслада, които (не) познаваме

Тантра сексът произлиза от най-голямата система на Тантра,

която според древните текстове се е появила някъде преди 3000–5000 години. Тантра е пълна и завършена духовна система. Тя разкрива най-големите мистерии на живота и обхваща голяма сфера от знанията, свързани с нашето съществуване и вселената. Тантричните писания описват учения като астрология, астрономия, енергия, смърт, прераждане, карма, философски доктрини, йога, медитация, свещения процес на зачеване, брак, здраве, пречистване, духовност и сексуалност.

Важно е да се отбележи, че сексуалните учения са само 5% от цялото тантрично учение.

Тантра включва йогийска система за трансформиране на сексуалната енергия в духовна или обожаване на партньора като въплъщение на божественото, единение на обожаващия с обекта на обожествяване, начин на богослужение. Най-общо казано, тантрическият секс е начин да се наслаждавате на интимности по-често, по-дълго време и с повече наслада заради сливането с партньора на физически, психическо и емоционално ниво.

Тантра - древните техники за наслада, които (не) познаваме

„Тантричният секс е древен ключ към сексуалното удоволствие и психическата енергия, постигнат чрез набор от ритуали“, споделя Ашли Терлби, авторката на книгата „Тантра: Ключът към сексуалните сили“. Тя обяснява още, че тантра „може да даде възможност за постигане на нови сексуални висоти, както и да ви помогне да използвате творчески своята сексуална енергия и в други области на живота“. Със своите обещания за по-дълго правене на любов, мултиоргазмено удоволствие за мъже и жени, трансцендентни състояния на съзнанието и по-задълбочена интимност, тантричният секс наистина набира все повече желаещи да го изучат и практикуват.

Как да се случи

Тантра на практика е духовен ритуал, който води до физическо и душевно удоволствие часове наред. Върховата точка е, когато Шива (мъжката енергия) и Шакти (женската енергия) се слеят в едно. Ключът към неспиращия с часове полов акт е в дишането – aко умеем да го контролираме и да отпуснем тялото и душата си, цялото ни тяло ще се наслаждава на секса. Според Тантра оргазмът не е един-единствен момент, в който двама души достигат до върховно удоволствие, а постоянното усещане, което изпитваме по време на секса. Четирите основни принципа, за да се потопите в тантра секса, са

чистота, сливане, отпускане и отдаване.

Тантра - древните техники за наслада, които (не) познаваме

Древните вярват, че колкото по-дълго се пазим чисти, тоест не практикуваме секс, акумулираме сексуална енергия,

която впоследствие може да достави огромно удоволствие на правилния човек. Сливането говори за това да усетим партньора на всички нива – да поседим с него в пълно мълчание, да практикуваме дишане заедно, да усетим енергията му, да чуем любовни думи, да се настроим с ум, дух и тяло за предстоящото изживяване. Отпускането, подобно на това, което правим преди медитация, е ключово. Трябва наистина да свалим всякакви страхове и задръжки и да подготвим тялото си за пълно сливане и отдаване.

В Тантра мъжете научават, че могат да доставят и получават удоволствие със или без ерекция.

Почитайки своята партньорка като богиня, докосвайки я с любов и увереност, мъжете също се научават да приемат сексуалната енергия през сърцата си и така започват да правят любов, както и да правят секс. В Тантра мъжът се овластява в своята сексуалност, като се научи да овладява сексуалната си енергия, да забавя и да не се срамува от нея. Жената от своя страна се овластява, като се научи да преодолява социалните условия и се наслаждава на свързването със своята сексуална енергия, възприемайки секса като удоволствие, което тя наистина желае.

Тантра - древните техники за наслада, които (не) познаваме

Съсредоточи се върху дишането си и това на партньора ти, започни с целувки, отделете си 60 минути за тантра масаж –

без секс, говорете си за секс, открийте собствените си табута в секса и се подгответе за бавна и огромна наслада – това ще са първите стъпки, към които ще ви насочи всеки тантра гуру. Практически няма как да се даде абсолютно точна рецепта за тантра секс, защото при него е важно да усетим партньора на всички нива и да се отпуснем и слеем дотолкова с него, че след това часове наред да може да се наслаждаваме взаимно. Все пак някои от съветите, които може би ще ти помогнат за перфектния тантра секс, са: подготви си подходящо място, спокойно и такова, което ти носи пълен комфорт, подготви себе си психически, физически и емоционално, за да подходиш с отворен ум и отворено сърце към предстоящия полов акт, започни процеса на бавно изграждане на сексуална енергия, или с други думи – Тантра. Физическият контакт е финалът на изживяването, а не неговата същина – това е важно правило в Тантра.

Така че желаем ти успех по дългия път към това тантрично сливане. Ще разказваш после!

Асексуалност – студеният сезон на удоволствието

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *