Секси до влудяване – Джеръми Алън Уайт определено e новата ни любима суперзвезда

На седми януари интернет буквално се превъртя, защото гигантът Calvin Klein пусна новата си рекламна кампания с момче, което накара света... да свърши в наслада

0 коментара Сподели:
Секси до влудяване – Джеръми Алън Уайт определено e новата ни любима суперзвезда

Мислихме си, че няма какво по-хубаво да се случи, след като Лени Кравиц пусна жестокото голо видео към парчето си TK421, за което ти разказахме тук, но ето че 2024 г. ни изненада и ни поднесе на хоризонта нов секси герой.

Признаваме, че модният гигант Calvin Klein никога не са ни разочаровали, особено когато пускат новите си кампании за мъжко бельо,

но този път успяха да го направят толкова умело, че направо да превъртят интернет пространството. Брандът съблече и ни показа в съвсем нова светлина актьора от The Bear Джеръми Алън Уайт. Благодарение на видеото им, което излезе преди броени дни, роденият на 17 февруари 1991 г. нюйоркчанин се превърна за една нощ от звезда в истинска суперзвезда. Кадрите проследяват Джеръми как върви по нюйоркските улици само по емблематичните боксерки на Calvin Klein, като мачото се качва на страхотен покрив, където се отпуска на яркочервен диван.

Честно да си признаем, в Джеръми освен умопомрачителното му тяло има нещо от Венсан Касел, а безбрежно синият му поглед ни кара да мечтаем за още от това пиршество за очите.

Подсказваме ти, че актьорът е известен с ролите си на Филип „Лип“ Галахър в комедийно-драматичния сериал Shameless (2011–2021) и като готвача Кармен „Карми“ Берзато в комедийно-драматичния сериал The Bear (2022). Той е номиниран за наградата Primetime Emmy и печели два Златни глобуса, както и награда на Гилдията на актьорите . Уайт също се появява в трилър сериала Homecoming (2018) и във филми като Afterschool (2008), Bad Turn Worse (2013), After Everything (2018), The Rental (2020), Fremont (2023) и The Iron Claw (2023).

Джеръми израства в бурния Бруклин в Ню Йорк, а в начално училище е танцьор, който изпълнява балет, джаз и степ.

На 13-годишна възраст той решава да се занимава с актьорство и посещава Професионалното училище за сценични изкуства в квартал Hell’s Kitchen в Манхатън. През 2022 г. Уайт е избран за главната роля в сериала на Hulu The Bear, където играе проблемния, но брилянтен нюйоркски готвач Кармен „Карми“ Берзато.

В сериала неговият персонаж се завръща в родния си град Чикаго, за да спаси фалиралия ресторант на починалия си брат. Ролята му носи телевизионна награда Critics’ Choice за най-добър актьор в комедиен сериал, две награди Златен глобус за най-добър актьор в телевизионен сериал мюзикъл или комедия и награда на Гилдията на филмовите актьори за изключително представяне на мъжки актьор в комедиен сериал.

Той беше номиниран за Primetime Emmy Award за изключителна главна мъжка роля в комедиен сериал през 2023 г.

За финал ще кажем, че това ходещо секси изкушение съвсем наскоро се разведе с половинката си – актрисата Адисън Тимлин, от която има две дъщери. Красив и свободен са думи, които безспорно му отиват, така че пускай видеото и се наслади на новия секси герой, който индустрията ни поднесе – заслужава си! Браво Calvin Klein, откритието ви е право в целта!

За още секси мъже – виж По-прекрасен и гол от всякога – Лени и новият му сингъл TK421 са тук!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *