Три вечни космически саги, които да изживееш наведнъж в COSMOTEQUE New Year

Показваме ти филмова селекция, която да те вдъхнови да посрещнеш 2024 г. от Космоса

0 коментара Сподели:
COSMOTEQUE New Year филми

Завършваме тази звездна година с поглед към фантастичните филми, които ще останат завинаги в нашите сърца. Тези, които ни дават бягство от реалността и ни отвеждат на епични пътешествия до въображаеми светове. 

Използвахме именно увлекателния разказ, впечатляваща визуализация и емоционално въздействие като отправна точка,

когато подготвяхме новогодишното си парти в “Чистилището”. Повлияхме се от фантастичните светове и емоциите, които тези класики са ни дали, за да създадем най-доброто изпращане на 2023 г. Наслади се на нашата специална филмова селекция и си припомни космическия свят с COSMOTEQUE New Year.

Star Wars

Имамe толкова много причини да обичамe “Междузвездни войни”! Като започнем от скъпите спомени, в които се наслаждаваме на това кино бижу със семейство и приятели и стигнем до величието на актьорския състав, историята и заснемането. Това е културен феномен, който промени индустрията и ни даде вълнуващо преживяване за борбата между доброто и злото. Искахме да приличаме на принцеса Лея, започнахме да търсим нашия Люк Скайуокър, а Дарт Вейдър и Йода останаха иконични образи, които публиката просто обича. 

Interstelar

Освен че не крием симпатиите си към Кристофър Нолан, имаме и филми, които можем да опишем само с “Леле!”. Комбинация от научна интрига, зашеметяваща визуализация, емоционална дълбочина, талантливи актьори – “Интерстелар” направи всичко това и много още. Филмът ни преведе през време, пространство и черни дупки, като ни предизвика да се откажем от гравитацията и да се оставим на историята.

Apolo 13

Стигаме до нашия номер 3, който знаем обаче, че държи първото място в сърцата на много зрители. Базиран на реални събития от злополучната мисия “Аполо 13” през 1970 г., с участието на Том Ханкс, Кевин Бейкън, Бил Пакстън, Гари Синиз и Ед Харис – този филм е истински специален. Гледахме майсторство в музиката, в операторската дейност, а режисьорът Рон Хауърд просто преизпълни високопоставената от него самия летва да предаде точност при изобразяването на разказа.

Тези вечни класики можеш да изживееш наведнъж – каним те на COSMOTEQUE New Year парти,

в което претворяваме Открития космос по интергалактически стандарти. Совалката ни е паркирана в “Чистилището”, на адрес ул. “Индустриална” 7, където ще те посрещнат 8 тематично преобразени пространства, 17+ артисти, 5 DJ сцени, Open Air сцена, мултимедийно преживяване и специална кулминация минути преди 00:00 ч. Билетът ти те чака!

Посрещни 2024 г. от Космоса! 

За елитно преживяване на COSMOTEQUE ще има Elit водка, а за парти настроението ще се погрижи Jim Beam bourbon. Вдигнете тост за специалните моменти с просеко Оrochiaro и CAJ. Защото животът е хубав! От продуцента. Eнергията и крилата са от Red Bull. Събитието се осъществява с подкрепата на JTI България.

Музиката на COSMOTEQUE New Year – ето кои диджеи влизат в космическата дискотека

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *