Събития за седмицата: 27 ноември–3 декември

Последните картини на ноември

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата (6)

Снежна и студена София отново ще ни стопли с места за танци, разговори и изкуство.

В последната седмица на ноември проследяваме стъпките на Иван Владимиров – Нав и си спомняме за неговите думи и действия. След това се пренасяме в света на Ясен Мартинов и се отдаваме на първата му самостоятелна изложба. Уикендът ни е зает от парти събития. Отиваме до EXE и Micro, където прекарваме нощта с вълшебни DJ сетове. Ела с нас!

Иван Владимиров – Нав: празнуваме живота на рождения му ден
30 ноември, Топлоцентрала

Иван Владимиров – Нав

В началото на 2023 г. се разделихме с една личност, която с удоволствие слушахме, разбирахме и следвахме. С това събитие си спомняме за него, за начина, по който пишеше, за историите, които разказваше, за човека, който беше.

BANKURTIS – изложба на Ясен Мартинов
1 декември, VELMAR Jewellery House

BANKURTIS

Ясен Мартинов ни въвежда в своя свят, изграден отвъд познатото и общоприетото, където смелите му композиции и ярки цветове излизат извън рамката на очакванията и придобиват съвсем нови форми. Отиваме на първата самостоятелна изложба на художника, за да видим отблизо смелия замах на четката, но и цялостната философия, която той предава чрез картините си – нова, органична, различна.

EROTIKA at EXE CLUB
2 декември, EXE

EROTIKA at EXE CLUB

Прекарваме нощта с изключително изобилие от наслада. Зад пулта на EXE CLUB застават английският DJ и продуцент Ben Sterling и Francesca Lombardo. Участията на Ben Sterling включват емблематични клубове и фестивали по целия свят, като Resistance, HYTE, elrow, Straf_Werk, The Warehouse Project, The BPM Festival и още. Francesca Lombardo издава музика за уважавани музикални лейбъли, като Crosstown Rebels, Mobilee, Leftroom, Poker Flat, Bedrock, както и за своите Echoe и Echolette. Внимавай, дрескодът е латекс и кожа.

DIASS pres. EYES CLOSED (All night long DJ set)
2 декември, Micro

DIASS pres. EYES CLOSED

Слушаме със затворени очи, готови да изпитаме магията на парти, където музиката не просто се чува, но се усеща. Пространството представя тъмнина, но не като празнота, а като платно за живия звуков пейзаж. Ще бъде магично, довери се на музиката.

Ресторантите с пица и паста, които пренасят Италия в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *