He’s The Man 2023 насочва прожектори към 8 мъже, които говорят с кауза

Събитието на dir.bg събира добрите примери от различни сфери, които да разкажат за пътя към успеха

0 коментара Сподели:

Човекът в търсене на висш смисъл – това е каузата на петото издание на He’s The MAN!

Събитието на dir.bg отново показва добрите примери чрез историята на някои емблематични мъже от шоубизнеса в България. Новото издание ни среща с 8 личности, които ще разкажат за пътя към успеха, трансформацията, житейските уроци.

На 28 ноември в Централния военен клуб четирима мъже ще говорят на живо защо е важно да не спираш да търсиш.

Останалите четири личности ще чуеш под формата на видео и онлайн интервюта. Разказваме ти какво още те очаква.

He’s The MAN! кани на сцената си четирима мъже, които ще споделят опит и поуки.

Сред тях е актьорът Иван Бърнев, който взе наградата за главна мъжка роля от фестивала SEMINCI във Валядолид за участието му в испанско-българската копродукция. Той ще застане пред водещия Деян Веселинов, за да разкаже за личните си истини и уроци. „Молец“, спечелили десетки фенове през изминалата година, също ще бъдат на място, за да говорят за своите ключови фактори за успеха: вяра и постоянство. Демиан Пинтос, генерален мениджър на Филип Морис България, е последният лидер, когото ще срещнеш на живо. Той ще разкрие кои са най-важните стъпки към бъдещето без дим и какво означава трансформация за една от най-големите компании в световен мащаб.

В онлайн интервюта и видеоразговори ще чуеш още четирима забележителни мъже.

Първият материал е с писателя Стефан Цанев, като интервюто вече е публикувано на dir.bg. В него той говори пред журналистката Кристина Димитрова за своите страхове, уроци и любовта. В рамките на няколко минути те очаква и „Небесна гледна точка“ за нещата от живота по името на стихосбирката, която издаде през тази година.

Едно от най-големите отличия за 2023 г. беше филмът „Уроците на Блага“ с режисьор Стефан Командарев.

Именно той е шестото име, което се включва в събитието, и ще коментира колко е важно да се развиваш непрекъснато. Интервюто му излиза на сайта на 13 ноември и е с Галина Чолакова. Отново тя приема за разговор Андрей Марков, съосновател и управител на Аджибадем Сити Клиник. Двамата ще обсъдят как всеки български гражданин трябва да има равен достъп до качествени медицински услуги и адекватна грижа за здравето, а ние ще ги гледаме на 6 ноември.

Последната личност, която се включва в изданието, е д-р Николай Михайлов, психиатър, богослов,  анализатор с фокус върху себепознание и критично мислене. Той ще говори по темата за бъдещето на човека, на политическия ни елит в един все по-турбулентен свят и ще отговори защо късномодерният човек не търпи истината, или по-точно вярва в нищото като в истина. Достъп до интервюто му ще има на 10 ноември.

Организаторите на He’s The MAN! отново имат страхотна селекция.

Предстои да видим лица, които заемат ролята на лидери и смело предават опит, без да назидават. Ние нямаме търпение да чуем за техния път към успеха, а ти?

Музиката в слушалките на Funkilicious

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *