Аз и ти не познаваме граници

Историята на двама блогъри, които живеят в Рая

0 коментара Сподели:

Представи си да заспим гушнати вечерта в Шри Ланка, а сутринта да пием кафе точно под Айфеловата кула. А вместо душ в малката ни баня следобед да се къпем под 4-метров водопад във Фиджи. Ако слънцето ни гали така не само 3 месеца през лятото, а цяла година? Нека си вземем за домашен любимец жираф, после да скочим до Италия за млечен сладолед със шоколадов сироп.

Ние с теб двамата нямаме граници, в които да се впишем..Стига да си до мен, и Марс ни е близо.

А това не е поредната любовна история, в която мечтите остават несбъднати. Той се казва Джак, а тя Лорен. И двамата пътували по света с еднопосочни билети към екзотични дестинации, докато не се срещнали случайно във Фиджи. Тогава Джак буквално живеел в куфара си и нямал дом, а Лорен работила като блогър. В края на почивката Джак решил да я покани в Бали, където живеят през останалото време, когато не обикалят света, и тогава безкрайната екскурзия на влюбените започва.

Само за година заедно са обиколили 45 страни, а в Инстаграм профилът на Джак има над 2 милиона последователи. Снимките им са без филтър или екип от фотографи, а двамата ентусиасти всеки месец посещават нова страна и планират още много пътувания.

Ще си помислите, че тези хора не си знаят парите, но всъщност от тях разбираме, че пътуването, освен тяхното хоби е и бизнес. Те са блогъри, които изкарват пари от спонсорирани постове в различните държави. Двойката не публикува рекламен пост под 3000 долара, а най-голямата сума, която са получавали, е 35 хиляди долара.

Дори Джак споделя за себе си, че е завършил само гимназия и 5 години е прал килими, преди да разбере с какво му се занимава, но решава да рискува и най-доброто, което може да направи, е да хване багажа си и да види големия свят.

Пътешествениците не са претенциозни, обичат малки хотелчета, тропически гори, диви кътчета, пустинята, океана. Искат да са заедно и да правят това, без което не могат – да пътуват непрестанно.

В момента двойката е в Санторини, където се наслаждават на кристалночисти плажове и спокойствие. Къде ще ги отвее попътният вятър, ще разберем скоро.

Но знаем, че те живеят както искат, не се отказват да преследват слънцето от изгрев до залез, не плануват живота си, защото са свободни като птиците и ще опознаят всяко кътче на Земята, колкото и да им коства. Те не познават граници, любовта им също.

Сещаш ли се за жената, която обиколи света и ни показа снимка от всяка държава в Instagram?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *