Бръснарници, тату и пиърсинг студиа – Go Guide представя

Показваме ти нашия избор от места, в които тялото ти става платно, а звукът от машинката е музика

0 коментара Сподели:
Cat Shot Tattoo Shop

Изкуство върху кожа, изкуство с метал и различни бижута, изкуство, което влиза във вените ни и не можем да спрем да искаме още и още от него.

Татусите и пиърсингът са наша отдавнашна страст и точно като такава винаги я следим и практикуваме с интерес. Ето защо наистина вярваме, че на родна територия има световно релевантни по качество и стил тату студиа и артисти, които, независимо дали вкарват поредната доза туш под кожата ни, или ни слагат чисто нова обеца, са художници във всеки смисъл на тази дума. Показваме ти всеки един от тях заедно с любимите ни места, където звукът от машинката е музика.

Balkan Tattoo Atelier 

Balkan Tattoo Atelier

В това забележително тату кътче, изкуството около древния занаят е завладяло целия творчески дух. До момента тук ни посрещаха Лина и Богдан, а от скоро към тях се присъедини и Цветелина Емилова. Перото на Лина черпи вдъхновение от традиционното изкуство в Япония и Америка и го представя със свой забележителен почерк. Богдан работи в много и различни стилове, а интересът му в необятния свят на японската стилистика го довежда до реализирането на buki.oni – ханя маските, които представят вековната традиция с нов поглед. Цвети харесва Traditional, Neo Тraditional, Black and Grey, Japanese и освен татуировки, прави още жестоки илюстрации и принтове с акварел, които често излизат в лимитирани серии.

бул. „Витоша“ 156
087 856 7798

Cat Shot Tattoo Shop 

на откриващата снимка

Три локации, от които една чисто нова, 15 артиста, пиърсинг и много мастило – представяме ти Cat Shot Tattoo Shop. Амбициозната Виктория Котева, която стои зад студиата, популяризира тату културата като събира на едно място изключителни артисти, работещи във всякакви стилове.

Въоражени с игли, машинки и мастила,

те са на разположение да обрисуват всяка твоя мисъл и да я превърнат в единствен по рода си дизайн. Студиата работят от понеделник до неделя, като вратите са винаги отворени за малки татуси и walk-ins, дори и без записан час. Напомняме ти, че нямат експо без награда, което смятаме, е достатъчен стимул, за да ги посетиш. Харесай си артист и не му мисли много. От кога го отлагаш? 

ул. „Граф Игнатиев“ 74; пл. „Петко Р. Славейков“ 7; ул. „Хан Крум“ 4
087 644 6442

Head Hunters

Head Hunters

Вече седем години най-голямата верига бръснарници в България поддържа и изгражда добрата мъжка визия. Всичките им пет обекта се намират в центъра на София, като тази година отвориха и първото си място в Пловдив.

В екипа си имат 40 специалисти,

от които ще получиш услуга от най-висок клас, според твоя тип коса, брада и стил. Освен, че са дистрибутори на супер качествената козметика за мъже – Uppercut Deluxe, организират и най-големите фризьорски и бръснарски събития в България. Преди пет години отвориха и първата професионална академия за бръснарство и мъжко фризьорство в България, а до края на годината им престои да отворят чисто новата си и най-голяма досега локация в центъра на града. 

ул. „Алабин“ 8; бул. „Джеймс Баучер“ 77; бул. „Васил Левски“ 93А; бул. „Македония“ 33; бул. „Александър Дондуков“ 88
087 606 4545; 087 990 8980; 087 644 2304; 087 770 0705; 087 955 7704

Ink Factory 

Ink Factory

Добре познатата фабрика за татуировки очаква в готовност всеки любител на древното изкуство, заредена с машинки, мастила и разнообразни дизайни. Ink Factory работи седем дни в седмицата, като малки татуси и walk-ins са добре дошли и без записан час. В студиото те очакват цели 15 артиста, които покриват широк спектър от стилове, като редовно имат и гости, за които да следиш в социалните мрежи. Независимо дали си почитател на черно-белите, цветни, реалистични или традиционни татуировки –

тук имаш възможността да избираш от палитра артисти, които да сбъднат всяко твое мастилено желание или индивидуален дизайн.

Правят както най-нежните и дискретни татуси, така и големи проекти за по-смелите. Консултацията е безплатна, така че може да отидеш и да зададеш всички свои въпроси на място, където ще получиш коректна информация за проекта, позиционирането, болката и цената. Ако се наложи, правят и безплатен ретуш в рамките на година от направата на всички татуировки, а регулярно пускат и яки флашове, от които определено си струва да се възползваш.

ул. „Цар Асен“ 63
088 335 9993

Noir Tattoo Parlour 

Noir Tattoo Parlour

Студиото на Николай Йовчев отваря врати преди около четири години, като оттогава досега е реализирало много проекти и е нашарило хиляди почитатели на тату културата. Николай Йовчев придобива опита си в Германия и Швейцария, но се връща, за да твори на родна земя. Черно-белите татуировки са основен акцент в работата му и ако и ти имаш влечение натам, непременно се отбий. Отбелязваме, че често в студиото гостуват и артисти, които да разширят спектъра от стилове. Настоящият гост Vil Pankrushin изготвя впечатляващи реалистични проекти, които може да разгледаш в Инстаграм профила му – @pnk_tattoos

ул. „Искър“ 33
087 841 1670

Rock’n’Roll Barbershop

Rock'n'Roll Barbershop

Основан през 2019, Rock’n’Roll Barbershop те очаква в сърцето на града със супер friendly екип от момчета, идващи от различни среди, градове и държави. Всеки от тях има уменията да ти осигури най-висококачествения резултат, без значение дали искаш подстригване, оформяне на брада или релаксиращо бръснене с гореща кърпа. Освен това, говорят български, английски, руски и румънски, предлагат напитки, хубава музика и емблематичен интериор. Не просто barbershop, а социален спот! Ще ги познаеш много лесно, просто попитай наоколо. Увери се сам, като резервираш тук: www.rockandrollbarbershop.setmore.com

ул. „Г.С. Раковски“ 168

Prison Bound

Prison Bound

Това е първото по рода си място в града, което обедини три напълно съвместими дейности от лайфстайла на съвременния мъж – тук те очаква бар, студио за татуировки и бръснарница! В тату департамента на Prison Bound те очакват златните ръце на Добромир Христов, на които спокойно да довериш всички свои идеи. Хваща машинката преди осем години, а от лятото на 2021 става част от екипа на един от любимите ни столични спотове. Независимо дали се кефиш на стиловете Neo traditional или Japanese, на големи цветни или малки и дискретни проекти, Добри обожава процеса и ще изпълни всяко твое желание! Може да си сигурен, че те оставяме в добри ръце. 

ул. „Ген. Гурко“ 10
089 302 3915

Stuff Tattoo and Piercing

Stuff Tattoo and Piercing

Интериорът превръща пространството в супер приятно кътче, което се забелязва още от улицата.

Артистът и собственик Димитър Димов добива голяма част от опита си в чужбина и работи във всеки стил, но основно се слави като майстор на watercolour проектите. Другото занимание, в което е посветен е пиърсингът и студиото на същия адрес е единственото в София, което е само за тази дейност. Може да си сигурен, че тук ще те консултират по най-добрия начин за спецификите на всяка част от тялото, за оздравителния процес и за грижата на новата придобивка. Очаквай и нов вълнуващ проект от Stuff, за който ще се чуе съвсем скоро. Stay tuned!

ул. „Георги С. Раковски“ 145
089 057 0930

Драгни Георгиев: От татуировки до северни елени в Родопите

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *