Black Friday за него и нея – зарадвай твоята половинка с находки

Щастлив петък ще бъде 17 ноември, защото тогава е eMAG Black Friday

0 коментара Сподели:
eMAG Black Friday

Чакането е към края си, мечтаните продукти и преживявания са на часове и няколко клика разстояние.

С радост ти съобщаваме, че eMAG, на които винаги се доверяваме за перфектния подарък, за 11 поредна година организират своя Black Friday. Застани на старта, защото този петък, 17 ноември, след 07:00 часа ще валят оферти. Инсталирай приложението им и се отдай на шопинг терапия, с която да срещнеш коледните ти желания на атрактивни цени, но и да откриеш необичайни оферти, с които да се поглезиш. Показваме ти това, което ни впечатли и от двете, като се обръщаме с предложения както към дамската половина, така и към господата.

eMAG Black Friday

Дами, разбира се, вие сте първи. 

Бъдете смели в избора и купете нещо, което ще предизвика изненада. Технологиите са страст на мъжете и всичко, което ние приемаме за „странна джаджа“, за тях се оказва съкровище. Този eMAG Black Friday ще донесе атрактивно намаление за спортна видеокамера GoPro HERO10 и дрон DJI Mini 3 + smart controller, 4K HDR – продукти, за които, можем да се хванем на бас, ще получите много целувки и аплодисменти.

И двете находки са в ограничени количества на промоционална цена за кампанията (GoPro HERO10 – 50 бр. и дрон DJI Mini 3 – 20 бр.).

Ако ви се залага на сигурното обаче, то си припомнете правилото: „Ако мач не се гледа на живо, то телевизорът трябва да бъде достатъчно наблизо и достатъчно голям“. Звъннете на момчетата и организирайте мъжка вечер с новия подарък на половинката ви – смарт телевизор Samsung LED 43BU8072, 43″ (108 см), 4K Ultra HD, ultra slim, клас G (300 бр. Black Friday оферта). Не забравяйте да заредите хладилника с бира, шкафа с ядки, а после да поглезите и себе си. 

Време е за официалното обръщение и към мъжете.

Господа, eMAG ви дава истински оферти, с които да зарадвате гаджето. Въвеждаме ви в girl math с фактите, че няма грешно време за почивка, разкрасителните процедури са инвестиция в бъдещето, а ако пропуснете да вземете нов сешоар на намаление, е все едно сте изгубили пари.

eMAG Black Friday обещава сериозни намаления за почивки в България в топ хотели, с които да се откъснете от града и да посветите време на специалното момиче.

Освен тях на 17 ноември ще ударите джакпота с до 40% отстъпка от оферти за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново поколение. Така хем спестявате пари, хем глезите жената.

За финал оставяме прословутия артикул, по който припадат доста дами.

Разбира се, че говорим за сешоар Dyson Supersonic HD07, който ще бъде с атрактивна цена и от него ще има 50 бр., включени в кампанията.

Момчета и момичета, ако вашият верен партньор всъщност е колата, се доверете на Черния петък и неговите необичайни оферти.

eMAG Black Friday мисли за вашия джоб и ви намигва, че след броени часове ще имате възможността да грабнете ваучери за гориво с отстъпка до 7%. Използвайте момента да спестите разходи и за мечтаното пътуване, като заложите на ваучери с отстъпка до 67% за коли под наем и кемпери.

eMAG Black Friday

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 17.11.2023 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на определените за кампанията количества.

Не пропускай да грабнеш твоя Early Bird билет за COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *