TRAVEL COCKTAILS – първият пътуващ коктейл бар у нас

Ще ги познаеш по симпатичната синя каравана

0 коментара Сподели:

Георги Тотев

Като истински ценители на добрата миксология, където и да отидем, все търсим местенце, на което да ни забъркат нещо наистина добро. За съжаление добрите барове извън нашия обхват са прекалено малко, а що се отнася до тези на готините събития, които ни се случва да посещаваме далеч от София, то там те почти липсват. Всъщност вече можем да кажем липсваха, защото в началото на лятото една симпатична синя каравана и нейният притежател се зае­ха със задачата да запълнят този огромен пропуск.

Идеята как да стане това се ражда в главата на Павел Памукчиев в един късен следобед на плажа, където е пълно с уморени и жадни сърфисти и няма нито един бар. На пръв поглед гледната му точка със сигурност е резултат на професионално изкривяване, имайки предвид, че повече от десетилетие работи в едни от най-добрите заведения в София, но на втори той вижда потенциал в липсата и решава да развие идеята.

Първият в България пътуващ коктейл бар носи нови усещания на нестандартни локации.

Tака се ражда Travel Cocktails, първият в България пътуващ коктейл бар, предлагащ коктейли с качествен алкохол, свежи сезонни продукти и домашни съставки. Павел пренася всичко научено през годините в реновираната каравана, превръщайки я в модерен спот с качествено и професионално барово обслужване независимо от локацията, на която се намира.

Можеш да срещнеш Travel Cocktails на фестивали, частни партита, корпоративни събития, изложения и дегустации или като гост в някое заведение, но където и да се засечете, задължително си направи спирка пред нея, за да пробваш невероятните авторски миксове, забъркани по последни световни тенденции.

Това е стъпка напред в посока подобряване на баровото обслужване и развитие на коктейлната култура у нас.

Сигурни сме, че подобно изживяване ще бъде оценено високо от всички любители на пътешествия­та и приключенията, тези, които търсят нови усещания и вкусове, и онези, които високо ценят това да знаят какво точно има в напитката им. И не само заради съвременния и необичаен начин на обслужване и добрия вкус, но и поради факта, че това е стъпка напред в посока подобряване на баровото обслужване и развитие на коктейлната и култура у нас.

088 771 2882
www.travelcocktails.com

А ако не виждаш наблизо коктейл… забъркай си сам!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *