Събития за седмицата: 23-29 октомври

Къси дни и безкрайни срещи

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

Октомври прави последна обиколка из София.

Започваме седмицата подредени, с бизнес план и организация. Черпим информация от предприемачи, които знаят какво правят, а с наученото се пренасяме в света на изкуството. Там доразвиваме креативния проект и поемаме към Амазония. Петъкът по традиция ще ни открадне за един танц. Междувременно правим планове и за Хелоуин, ела да видиш.

Entrepreneurs Night Out
23 октомври, PM Club

Entrepreneurs Night Out

Стартирането и развитието на собствен бизнес е улеснено.

Ежемесечното нетуъркинг събитие “Нощта на Предприемачите” помага на всеки, чието хоби, страст или работа е свързано с това направление. На място ще откриеш нови запознанства, с които да споделиш, решиш проблеми и помислиш креативно.

DA Fest
24 октомври, НХА

DA FEST

Деветото издание на международния фестивал за дигитални изкуства е тук, за да ти разкрие нова страна на изкуството. Ще видиш внушителната инсталация на световноизвестния артист Zimoun, специално създадена за пространството на галерията, изложби, пърформанси, прожекции, лекции, презентации и уъркшопи, общо 28 събития в 12 локации в столицата.

Ловци на истории #5: “Прегръдката на Амазония”
25 октомври, City Stage

Ловци на истории #5: “Прегръдката на Амазония”

Продукцията, с която можеш да се пренесеш в Амазония, показва страха и възторга, спокойствието и неизказаното щастие на Филип Лхамсурен по пътя към сбъдването на една мечта. Ставаме свидетели на борбата, но и на сливането му със стихиите, на срещите с диви животни и местните жители, за които наглед опасната и негостоприемна Амазония е дом като всеки друг.

Gabriella Vergilov presents: Girls will be girls
27 октомври, КУПЕ

Gabriella Vergilov presents: Girls will be girls

Едно обичано име от родната техно сцена прави събитие само за момичета. 

Прекарваме петъка с нейната дискография от над 70 техно-хаус-електро песни с характерните ѝ вокали, които често се появяват в сетове на емблематични диджеи като Ben Klock, Len Faki, Nastia, Charlotte De Witte и други. В събота пак сме с нея, но за брънч.

Halloween Festival
31 октомври, Киноцентър “Ню Бояна”

Halloween Festival

В последната седмица преди по улиците на София да плъзнат зомбита, духове, котки и тикви, тичаме за последните останали билети за зловещия фестивал. 31 октомври ни вика в “Ню Бояна” още през деня, за да ни покаже страшно готина програма и активности за цялото семейство. Разбира се, има и парти част, с която танцуваме до зори. 

Пакост или лакомство?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *