Пакост или лакомство?

Прекарваме последния ден от октомври на страшно готин Halloween Festival

0 коментара Сподели:
Halloween Festival

Вси Светии е близо, тиквите поевтиняха, духове обикалят улиците на София, а на най-голямата снимачна площадка в България – киноцентър „Ню Бояна“, тече трескава подготовка на Halloween Festival.

Денят е 31 октомври, а програмата предвижда цял ден в забавления и пакости. Специалното на този Хелоуин е, че го прекарваме в семейна обстановка, като избираме между активности за всички възрасти, костюми и предпочитания. На място ще има изкушения, музика, изненади, като Fest Team, Shame Party и B2Y Productions са обединили сили, за да създадат страшен празник и зверско парти.

Празничното настроение завладя и нас, та докато мислим своите дегизировки, ти разказваме какво те очаква във фестивалната програма.

Да, правилно разбра – Хелоуин става семеен празник.

Всички деца са поканени да прекарат есенната ваканция в компанията на супер декор и избор от занимания, сред които рисуване върху лице, магическо шоу, магическо училище 2, страшни танцови анимации, призрачни състезателни игри.

За родителите също има програма. Тематично украсените улици на софийския Ню Йорк дават възможност за хелоуински лов на съкровища, филмов маратон на ужасите, който ще завърши с викторина и награди, spooktacular танцови шоута, Хелоуин карнавални и улични игри – mummy bowling, apple toss, pumpkin tic tac toe, bean bag и много други.

Всички, преоблечени като кукли, котенца, скелети, духове, върколаци и с други готини визии, ще бъдат на почит. За тях има „Пакост или лакомство“ обиколка по улиците на Ню Йорк, хелоуинска фото будка, куп награди за най-добри костюми в различни категории – смешни, страшни, по двойки или фамилни, Хелоуин арт работилница, в която сам можеш да изработиш trick or treat торбичка, фенер от тиква или да направиш украса за празника.

Атракцията на празника е точно в 19:00 часа, когато ще започне Хелоуин парад, в който всички костюми ще направят своето дефиле.

Ако не си семеен – смело идвай сам или с компания, всичко горепосочено е подходящо за хора и без халка. Вечерта ще ти предложи страшно Shame Party, след което танците с останалите зомбита е възможност,

но влюбването в принц е приоритетно.

Зад пулта застава емблематично софийско DJ дуо, излизало на една сцена със Sonique, Ace of Base, East 17, 2 Unlimited, La bouche и Black Eyed Peas. Дансингът е свободен за странни, смешни и секси танци, като музиката ще бъде именно тази, която харесваш от сърце, но те е срам да признаеш пред приятелите си, че тайно слушаш в колата – от Britney Spears до „Макарена“.

Отпразнувай го този Хелоуин както трябва, покажи тематичния си грим и костюм или просто ела, за да се забавляваш. Ще преживееш последния октомврийски ден със зловещо готина декорация и супер страшни активности. И не забравяй, ако ни видиш, да ни попиташ:

„Пакост или лакомство?“

Halloween Festival: страшно семеен празник със зверски готино парти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *