Hey DJ през октомври: Themba, 999999999 и Herodot

Жадни за нощна София

0 коментара Сподели:
Hey DJ

Техно желания се увиват около телата като лиани и ни дърпат към нощна София.

Там ни чакат часове на забрава и удоволствия с няколко имена от световната електронна сцена. Публиката, както обикновено, е силна, бурна и жадна за брилятни сетове. Време е горещите точки на Европа да отстъпят на шумна София. Магнетичните Themba, 999999999 и Herodot идват на родна земя. Виж къде ще бъдат и защо ги искаме толкова много.

Themba (SA)

21.10. – EXE

Themba стартира кариерата си преди 5 години с поредица от впечатляващи участия и издания и е номиниран в категория Best Newcomer’ на Ibiza DJ Awards. Музиката му е високо оценена от имена като Black Coffee, Adam Beyer, Pete Tong, Hot Since 82, Damian Lazarus, Masters At Work и други.

999999999 (IT)

27.10. – TBA

999999999 са внушително, авангардно и неизбежно присъствие на хард техно сцената. В студиото или зад пулта безкомпромисните им умения се колаборират с непредсказуемостта на импровизацията, за да създадат непрекъснато променяща се енергия с усещане за непрестанно движение напред.

Herodot (RO)

28.10. – DOM

Известен със способността си да поддържа партито чак докато всички се изморят от танци, Herodot доказва своята креативност не само зад пулта, но и като продуцент. Започнал кариерата си още като тийнейджър, той е част от силния ъндърграунд на Букурещ.

Невидима София: светлина върху сянка

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *