Карай към новата Buzz Sneaker Station

Ела на парти на 24 август в новия магазин на Buzz в The Mall на Цариградско шосе

0 коментара Сподели:

Есента чука на вратата с лозунг в ръката „Време е за пазаруване!“. А душата ти плаче от  цял месец за новите спортни модели кецове – есен 2017. Добрата новина е, че вече е време за есенната колекция на Nike, Adidas, New Balance, Puma и Reebok,и на 24 август (четвъртък) Buzz ще зарадва феновете – като теб и мен, с откриването на нов магазин в The Mall на Цариградско шосе на ниво 0.

Денят ще е празник за маниаците по sneakers – в магазина те очакват невероятни изненади, подаръци и специални отстъпки на новата колекция.

Не очаквай ден като всеки друг – освен че ще мериш и дефилираш на воля с любимите ти модели на хладно в мола, ще можеш и да си починеш в така бленувания Beach bar, който ще се пренесе в 16 часа специално в магазина на Buzz.

Обичайно заподозрените бармани oт Beach bar ще забъркат неопитвани досега Buzz шотове, специално селектирани в чест на новата колекция.

Пробвай да познаеш кой модел от новата колекция кецове наподобява шота, който си решил да опиташ. Ако си добър в отгатването – ще участваш в томболата на магазина, а с малко късмет и ще си тръгнеш с подарък – любимите ти sneakers.

Избягай от седмичната рутина и направо се потопи още от след обяд на партито в мола. Докато вече си изпил няколко шота на бара и си набелязал няколко чифта кецове, ще се присъедини Dj Burlak, а по-късно и SkilleR, който е приготвил нечувани досега бийтове, създадени специално за Buzz.

Афтър партито продължава с пълни сили след 22:30 в любимия ни Beach bar на „Раковски“, където ще разходиш новите кецове. Не забравяй, че промо екипът на Buzz може да те зарадва с още някоя изненада вечерта.

Броим дните до откриването – крачка напред и към Sneaker Station!

Ние сме там, а ти?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *