Партитo, за което всички говорят

Септември идва с .EXE DAY LIMITED и афтърпарти в Carrusel

0 коментара Сподели:

Първоначално само ми се мяркаха някакви снимки на черни покани из фейсбук. После един познат ми каза, че е получил своята. Поинтересувах се да ми разкаже повече и си казах наум, „брей, смело начинание за нашите ширини, но и доста добре замислено“.

След няколко дни пристигна покана и в редакцията. Тайното парти с мистериозните черни покани, за което говорят всички, но не е оповестено в нито една медия е… .EXE DAY LIMITED.

Организаторите на .ЕХЕ. внимателно са селектирали 600 души, все познати муцуни от софийската клубна сцена и със сигурност не случайни хора, и те всъщност са другите поканени 599 души. На края на всяка покана е упоменато, че можеш да избереш трима души, които ти да доведеш. Схемата работи – щом си получил покана, то и тези около теб са все хора, които ще паснат на ивент от такъв ранг.  Хора, които се очаква да засечеш на това като че ли първо по рода си за нашите ширини парти.

Гостите ще са доста отбрани и всъщност това е част от концепцията на събитието.

Чудиш се къде ще се състои ли? На покрива на Walltopia. "Сграда, изпреварваща времето си. Покрив. Но не просто таван." Инфинити басейн, зелена трева, извънземна гледка. И доста добра музика.

В билета за .EXE е включена и цялата консумация на партито. Ще има яки коктейли, азиатска кухня и прочие глезотии. Билетът включва и вход за афтърпартито, което някак логично ще се пренесе в Carrusel. .ЕХЕ ги познаваме отдавна и винаги са успявали да ни изненадат, но сега като че ли се очаква да надминат себе си.

Тръпнем в очакване за 16 септември, 12:00  часа, а дотогава – ако не си от избраните и не познаваш никой поканен, ти остава утехата да разгледаш тийзър снимките в този материал.

бел.ред. Подшушваме ти, че 50 човека ще могат да си закупят пропуск без покана, така че stay tuned.

Ето и още интересни събития, които си струва да посетиш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *