Най-добрите гъвкави политики за перфектния work-life баланс

Коя е комбинацията, която решава уравнението

0 коментара Сподели:
Foundever

Компанията Foundever (или Sitel преди ребрандирането ѝ) е един от водещите лидери в BPO сектора. От основаването ѝ преди 45 години мисията ѝ винаги е била да предоставя благоприятна и стимулираща среда за своите служители .

Осигуряване на work-life баланс

За да даде отличен work-life баланс на екипа си, компанията прилага комбинация от най-добрите гъвкави политики, позитивна фирмена култура и работна среда, както и разнообразни програми за подобряване на цялостното благосъстояние на служителите. Както ни споделят от екипа на Foundever – „Всъщност не пандемията е причина много от хората тук да започнат да работят от вкъщи“. Това реално е целенасочен план на Foundever още от 2018 г., за да осигури повече удобство на всеки един от тях. Компанията се грижи всички служители да могат да заменят времето, което биха загубили в пътуване, за разходка с приятели, за любимо хоби или ангажимент от личен план, както и да не бъдат обвързани с конкретен офис и град. Ако избереш Foundever реално можеш да работиш от всяка точка на България.

Wellness & sustainability програма… and more

За отличен баланс между работа, здраве, свободно време и личен живот, компанията ни предлага работа от вкъщи или хибриден вариант (разделен между офиса и дома), гъвкавото работно време, разделяне на работния ден на две части – изключително удобно за родители на малки деца или студенти, както и специална wellness & sustainability програма наречена EverBetter. Програмата е разделена на различни направления – Eat Well, Move Well, Live Well, както и Green Life.

За да промотират здравословен психически и физически живот, Foundever организират различни уебинари, roundtable събития, уъркшопове, информационни кампании, както и събития на живо по всяко едно от отделните направления. Благодарение на социалната и екологична отговорност на служителите, компанията редовно участва в разнообразни събития с каузи. Ежегодно по традиция се провеждат и кръводарителски кампании, както и участие в събитието „Race for the Cure“, посветено на месеца за борба с рак на гърдата.

Креативност, отдаденост и отношение към човешкия фактор са дълбоко вкоренени ценности във Foundever.

Заради добрата обратна връзка от своите служители и адаптиране на дейностите по балансиране на работното и свободно време, Foundever спечели наградата Gold 2022 Stevie за Great Employer, както и второ място на Еmployer of Choice Award 2022 в категория CSR, за което ние им казваме огромно браво!

Офисът на бъдещето е там, където хората се чувстват най-добре

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *