Mare di Sofia: Амалфийското крайбрежие в София

Само през август ще можеш да зарадваш сетивата си с истински италиански плаж в центъра на града, впечатляващи събития и джин коктейли, който разтапят сърцето...

0 коментара Сподели:
Амалфийското крайбрежие акостира в София за впечатляващ бохемски празник

Кокетните плажове на Амалфи,

белите средиземноморски камъчета, облени от морска пяна, нежният шепот на водата, ароматът на цитруси в безкрая на хоризонта, лежерното полюшване на лимоновите листа и ние, отдадени на цялата тази италианска афера с най-красивото преживяване, измисляно някога – перфектното dolce far niente.

Като истински бохеми с огромна радост ти съобщаваме,

че за пръв път, съвсем ексклузивно в рамките на цял месец можеш да усетиш причината, заради която италианците се събуждат сутрин – да отидеш на спиращото дъха амалфийско крайбрежие, и то без да помръдваш от центъра на София.

Амалфийското крайбрежие акостира в София за впечатляващ бохемски празник

До 02.09. столичния стадион „Юнак“ ще бъде домакин на Mare di Sofia – събитие, с което Malfy Gin те пренася на истински италиански плаж

със страхотен пясък, интересни събития и много Malfy Gin коктейли, на които да се наслаждаваш от изгрев до мрак. Новият плаж на София ще акостира на столичния стадион „Юнак“, ще има зона за плаж, бар за коктейли, вдъхновени от вкусовете на италианския крайбрежен живот, както и сцена, която ще се превърне в домакин на серия дневни и нощни плажни партита.

Освен с богат избор от коктейли ще можеш да поглезиш сетивата си и с брънч в италиански стил всяка неделя на август. Mare di Sofia обаче не е просто ивент. То е цялостно изживяване за всички запалени хедонисти, които обичат перфектната dolce vita. То е нашата бохемска глътка въздух, с която ще изпратим подобаващо лятото и с която ще направим август толкова незабравим, че есента няма да иска да дойде.

Амалфийското крайбрежие акостира в София за впечатляващ бохемски празник

Какво и кога да видиш

Не пропускай антипасти уикендите всяка събота и неделя, които не просто ще задоволят небцето ти, а ще издигнат представата ти за средиземноморски вкус на ново ниво. На 11 и 12 август предстои и гостуването на една бар звезда, която чакаме отдавна – Фабиола Фаласка е Global Brand Ambassador на Malfy Gin и ще ни разкрие не просто тайната на перфектните коктейли, а ще ни смае с умения зад бара със специален коктейл клас за всички, влюбени в съвършената миксология. Заедно с нейното гостуване започват и тематичните цветни партита на Mare di Sofia, които ще ни покажат цялата прелест на знаковите амалфийски цветове – морскосиньо, перфектното джин розово, лимоненожълто и цвят горчив портокал.

Стартът им е на 11.08 със синьо парти на неподражаемите Desy & TTS.

Амалфийското крайбрежие акостира в София за впечатляващ бохемски празник

На 18 август ни очаква розово парти с любимата ни Прея, a на 19 август един не по-малък разкош с дневно плажно парти с @yordan_ptkv и KITCH. На 25 август ще се гмурнем в лимоненожълто парти с омагьосващия глас на енигматичната Елена Сиракова.

Съботата на 26 август, без да се замислим, подаряваме на яхтеното парти с Papi Hans.

В цвят горчив портокал, оранжево или червено идваме и на 02.09, за да се сбогуваме с този италиански разкош със закриващото парти на DJ Marten.

Амалфийското крайбрежие акостира в София за впечатляващ бохемски празник

Коктейли and more…

Идва време и за любимата ни част от разказа – с огромна доза ентусиазъм ти съобщаваме, че плажният бар на място ще предлага голямо разнообразие от коктейли с четирите вида Malfy Gin – Originale, con Limone, con Arancia и Gin Rosa. Всички питиета са вдъхновени от цитрусовите плодове и билки, типични за Амалфи. Освен на класически коктейли и разнообразни джин и тоник комбинации ще се радваме и на уникалния коктейл Mare di Sofia, който безпогрешно улавя духа на амалфийските летни вечери и го пренася директно на върха на езика и сърцето.

Като верни другари ти подсказваме още, че на територията на Mare di Sofia се допускат само лица над 18 години,

на събитието не се допускат домашни любимци и деца, а работното време на плажа е от 11:00 до 22:30 часа, като стандартната цена за вход е 10 лв. с изключение на специалните събития.

Амалфийското крайбрежие акостира в София за впечатляващ бохемски празник

Повече информация за работното време, цени и събития може да намериш на maredisofia.com, както и в профилите на плажа в социалните мрежи.

За финал споделяме с теб мисълта на Марк Твен, който казва, че най-вероятно „Бог е създал Италия по замисъла на Микеланджело“, и допълваме, че амалфийското крайбрежие определено е създадено, за да бъде в компанията на Malfy Gin и широката ти усмивка в сърцето на София. Не се бави – най-готиният ивент за това лято предстои!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *