Тридневен парти уикенд за новия сезон в Carrusel

Време е за забавление в градската въртележка

0 коментара Сподели:

За тъжното завръщане в София след солените морски дни има лек – откриването на новия сезон на Carrusel с тридневен парти уикенд на 28 – 30 септември. Ще успееш ли да се справиш с прехода към есента? Ето как.

С удоволствие те каним на тридневен парти уикенд по случай откриването на новия сезон на Carrusel. Отсега запиши в календара си три дати, които са почти задължителни за всеки любител на клубния живот! Месецът е септември, датите са 28 (четвъртък), 29 (петък), 30 (събота), а мястото – всеки знае. Тридневен уикенд с едни от най-успешните партита през изминалия сезон. А ето и кои са те:

28/09 ЧЕТВЪРТЪК
ALL EYEZ ON YOU fame edition with BUMBO & JANA

29/09 ПЕТЪК
ABSOLUT SHAME PARTY: THE NEW SEASON with special guest LORA KARADJOVA

30/09 СЪБОТА
И, разбира се, няма как да мине без някое горещо име от световната хаус сцена! Съботната вечер ще разтърси големият кадър на DEFECTED RECORDS – PURPLE DISCO MACHINE

Познаваме ги Carrusel – нямаше как да не поканят някое модерно име от световната хаус сцена, още повече в нетрадиционен тридневен уикенд за старт на сезона като този. Carrusel ще ни представи едно от главните лица на DEFECTED RECORDS – PURPLE DISCO MACHINE! PDM, който се завръща по-силен от всякога, по-търсен от всякога, с нов албум, безброй успешни ремикси и с неговия Body Funk!

Виж повече информация за ивента тук.

Най-доброто винаги предстои, знаеш.

Още парти музика очакваме на 8-ми октомври с Fink.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *