Четири дни, в които хип-хопът няма край

0 коментара Сподели:
Хип Хоп и няма край Vol. 4

На 1760 метра надморска височина всичко е по-живописно. А когато съчетаеш магическата природа на местността около Обсерватория Рожен и хип-хоп културата, се получава магия.

За 5, 6, 7 и 8 юли хващаме приятелите, любимите, кучетата и котките, съседът с готиния вкус за музика и се отправяме към прохладата на Рожен за Хип Хоп и няма край Vol. 4. Феститвалът има зад себе си три успешни събития, а тази година Ферма за елени и други животни „Санта Клаус БГ“ са ни приготвили много вълнуващи неща.

Разказваме вдъхновено:

За да си прекараме велики два дни и доброто настроение да не ни напуска, се запътваме към едно от най-големите състезания по брейкденс в Родопа. Невиждани брейк битки с награден фонд 1500 лв за две възрастови групи ще забавляват и тези, които се включат и тези, които са там просто да гледат.

Квалификациите ще се проведат на 7 юли, където уменията на всеки ще бъдат оценявани от Zak the Thrilla, Емо и Scavenger, а зрелищните финали ще са на 8 юли – и тогава ще разберем кой печели голямата награда.

За хубавата музика по време на фестивала отговорник ще бъде DJ Skill, който много добре знае как да вдигне градусите с уникалните си преплитания на джаз, рап, фънк и соул класики. Ще можем да станем свидетели и на два рап лайва – ветераните от Ударната група и батко ви Ndoe – забавлението е гарантирано.

Накратко: Много хубава музика, любими изпълнители, танци, графити, свобода, чист въздух и много усмивки.

Организаторите са се погрижили да има и вкусна храна и студени напитки, а за децата – парк, игри, свобода. Животните във фермата също влизат в програмата, а ако някога си искал да нахраниш елени, сега е твоят момент.

Повече информация можеш да получиш и на страницата на събитието във Facebook.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *