На 3 сантиметра от земята

Най-хубавото нещо, което може да се случи на забързаното градско момиче, в лицето на kitten heels

0 коментара Сподели:

Още една тенденция, която повече от година се опитва да си пробие път към всички и тази есен вече наистина няма да ни се размине. Както повечето пъти се случва, и тази модна приумица имаше нужда от приемственост и време, за да бъде разбрана, харесана и удобно настанена в гардеробите на обикновените градски момичета. И ето я тук, под формата на много секси малки токчета, т.нар. kitten heels, които ще потропват в хладните дни по големите булеварди и малките улички.

Едва ли си си представяла, че ще разнообразиш колекцията си от кецове с точно такъв чифт, но ето че тези удобни и скромни красавици са комфортна и същевременно елегантна алтернатива на спортните ти обувки.

Ако Одри беше жива, сигурно щеше да е най-щастлива от появата на kitten heels в колекциите на Mansur Gavriel, Chanel, Prada, Jimmy Choo, J.W. Anderson и още редица други дизайнери, които протегнаха ръка към далечните 50-те, за да върнат тези обувки. И те наистина са най-хубавото нещо, което можеше да се случи на забързаното градско момиче, което иска същевременно да е елегантно, но и по-най-бързия начин да стигне до всяка точка на града.

Нисък ток, заострена форма и много чаровна осанка, това са характеристиките на kitten heels. Комбинират се добре както с поли и рокли, така и с чифт джинси, стеснени в долната си част.
Без повече приказки ето малко щрихи уличен стил за екстра доза вдъхновение.

Можеш да ги съчетаеш и с най-актуалния тренд за сезона – червено-бялото райе.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *