Кратък поглед към юлския Editors’ Choice: в цвета на годината

Едно от нещата, които ни направи впечатление този месец, си заслужи преждевременно показване

0 коментара Сподели:
motorola

По принцип гледаме да не изпреварваме излизането на броя, за да ти споделяме какво се крие между кориците му, но тази новина ни хвана неподготвени и нямаме търпение, за да ти разкажем.

Знаеш, че в Editors’ Choice събираме всички неща, които най-много ни харесват. Пространството е отворено за онова, което прегръщаме с отворени обятия, а този месец има новина, вълнуваща всички, преживели началото на хилядолетието в младите си години.

Помниш ли незаменимото усещане на истинското трясване на телефона, което изчезна с появата на смартфоните и изчезването на сгъваемите устройства?

motorola Razr се завръща, за да „флипнеш“ всеки, който го заслужава. Моделът се превърна в символ на носталгията и огледало на тенденциите, а тази година Razr се завръща по-фантастичен отвсякога.

В колаборация с Pantone е съзаден Razr 40 ultra, който е в цвета на годината Viva Magenta. Освен него, телефонът се предлага в наситено черно и изкрящо сребристо синьо. Камерата, дисплеят и сензорите не отстъпват по нищо на другите в този клас. Отговаряй на съобщения, следи навигацията или си направи селфи, без да ти се налага да отваряш телефона.

Вариантите за персонализирането на външния екран са жестоки, така че тук не говорим само за носталгия, а истинска радост за окото и ръката.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *