Hey DJ: Ритъмът на юни звучи така

Слушаме и танцуваме в унес

0 коментара Сподели:
dj

Лятото има саундтрак, чийто ритъм ни кара да се изгубим някъде във времето и пространството на топлите вечери.

В любимите ни градски клубове или на някой пясъчен бийч бар, ние сме там и танцуваме в унес.

Ако се чудиш какво или по-точно кого слушаме напоследък, чети надолу и ще разбереш. Представяме ти хората зад пулта, чиято музика краси летните ни вечери, а някои от тях можеш да чуеш и на живо у нас съвсем скоро. 

Hot Since 82 (UK)

Hot Since става популярен в родния си Барнзли с 12-часови уикенд сетове, които завъртат клубовете на града, когато е на 17. Енергичните тракове, заради които стъпалата ти сами ще танцуват по всеки дансинг, дойдоха у нас за едно парти по изгрев на о-в Света Анастасия.

Ben Sterling (UK)

Нито един голям фестивал не е чужд за вече сериозно установеното име в хаус средите Ben Sterling. Самоук и запален по музиката от златната колекция диско записи от 70-те и 80-те на родителите си, Ben Sterling е подкрепян от The Martinez Brothers, Jamie Jones и Marco Carola.

Christopher Ledger (IT)

Музикалната еклектика събира нечувани находки, неиздавани съкровища и добре познати тракове в сетовете на Christopher Ledger. Колекционер с изискан вкус, талантливият артист дойде във Варна по покана на That Divine.

Sasha Carassi (IT)

Основател на един от най-добрите техно лейбъли Phobiq и част от някои от най-големите фестивали и престижни клубове по света, Carassi е и запален колекционер на винили от 80-те и често показва уменията си на пулта именно с тях. Можеш да го слушаш на 1 юли в EXE Beach.

АМЕМЕ (BEN)

Определян като един от пионерите на африканската електронна музика, Ameme канализира корените и наследството си във всичко. Музиката, продуцирана от собствения лейбъл One Tribe, печели вниманието на Black Coffee, проправяйки пътя на артиста към най-големите събития и лейбъли. Пуска на 2 юли в EXE Beach, а ние задължително сме там.

Hekato (PL)

Младaта полскa диджейка, която е пускала в някои от най-добрите клубове в Берлин – като легендарните Tresor и About-Blank, представи уникално съчетание от хипнотични, бързи и плътни техно ритми с допир на транс елементи. Всичко това слушахме на първия у нас showcase на полския техно колектив ‚Całość‘.

Виж още: Пясък, музика, Джулай

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *