Sofia Live Festival 2023: Chet Faker, UNKLE, Wax Tailor и още

0 коментара Сподели:
Sofia Live Fest

Юни наближава, а всичко, което чакаме през него, е любимият ни фестивал за градска култура и музика SOFIA LIVE FESTIVAL. Датите за грандиозния музикален кеф са на 23, 24 и 25 юни 2023 г., а супер готината новина е, че фестът и тази година ще представи на българската публика страхотни чуждестранни и локални артисти. Локацията отново е Арена София (Колодрума) в Борисовата градина.

Най-голямата новина е, че хедлайнер на Sofia Live Festival ще бъде австралийската сензация Ник Мърфи, по-известен като Chet Faker.

През последните години той се превърна в един от най-популярните артисти на електронната, соул и трип-хоп музикална сцена. 

Билетите „Ранно пиле“ за 25-ти юни са напълно изчерпани, но остават още малко количество тридневни и еднодневни за 23-ти и 24-ти юни. Цените за тях все още са 35лв. за един ден и 80 лв. за трите фестивални дни и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси. След изчерпване на количеството им, редовната цена ще е 45лв. за еднодневен билет и 110лв. за тридневен пас.

Фестивалът е част от „Календар на културните събития на Столична община“ 2023г. Провежда се в партньорство с GO GUIDE и с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *