От изгрев до… много след залез

Един ден от живота на редактора и безпогрешните избори по пътя

0 коментара Сподели:
l'oreal

Още от разсъмване, чак до до късните часове на нощта животът на редактора често е вихрушка от крайни срокове, срещи и събития.

Балансирането между работата и личните ангажименти може да бъде трудна задача, особено когато сме изправени пред предизвикателството да присъстваме на важно събитие веднага след офисните афери. Като сватба например, след дълъг маратонен ден. За щастие опитът помага да се научиш на някой и друг трик в битката с безкрайните задачи.

Хващам те за ръка и те разхождам из един не толкова типичен ден: не, не съм Кари Брадшоу, не ми се налага всеки ден да ровя из кутиите си с „Маноло Бланик“.

Ще се постарая обаче да ти обрисувам пълната картинка и да ти кажа как да откриеш безпогрешната основа, върху която да изградиш безупречна увереност в себе си.

Сутрешна треска

Алармата звучи, сякаш ми е сърдита за нещо, и може би има защо. Събуждам се от четвъртото повикване, което я изнервя, сякаш е човек. Пред мен е още един ден, пълен със задачи и крайни срокове. Докато се приготвям набързо, ми става ясно, че трябва да замаскирам часа, в който си легнах снощи. Посягам към безпогрешния си фон дьо тен L’Oreal Paris Infaillible 32h Matte Cover.

Неговата 32-часова формула с плътно покритие е моето тайно оръжие за създаване на безупречна основа, която издържа цял ден. Само с няколко плъзгания на четката кожата ми се превръща в платно, готово за предизвикателствата на деня. Благодарение на формулата, обогатена с 4% ниацинамид, изравнява тена с течение на времето. Нюансите са достатъчно богати, че да откриеш своя точен match. Аз съм доста светла и номер 110 пасна точно на тена на кожата ми, без да изглеждам измита. Нещо, което започнах да правя отскоро, е да използвам различни номера за зоната под очите и около носа. За мен 320 например, нанесен с гъбичка под скулите и брадичката, прави контурирането много по-лесно.

Работа и срещи

Въоръжена с достатъчно стабилна основа, провеждам поредица от срещи, като гарантирам, че всеки проект получава вниманието, което заслужава. Времето сякаш лети, докато бързам между задачите, но гримът ми остава непокътнат. Леката и дишаща формула ме кара да се чувствам комфортно и уверено дори по време на интензивни дискусии и мозъчна атака.

Кафе пауза и бърза проверка на ситуацията

Сред суматохата се появяват няколко ценни мига за почивка. Кафе паузата е онова време, в което излизаш от вихрушката с някоя колежка и имате няколко минути, за да обсъдите нещо, различно от работа. Докато се зареждам с чаша ароматно еспресо, хвърлям бърз поглед в огледалото и установявам, че гримът ми изглежда толкова свеж, колкото когато го нанесох сутринта. Без лъщене, без събиране във фините линии. Дълготрайната сила на фон дьо тена ме кара да изглеждам добре през целия ден, елиминирайки необходимостта от чести корекции.

Сватбеното предизвикателство

С напредването на деня се появява най-голямото предизвикателство – сватба, на която да присъствам в късния следобед. Знам за нея от седмици, но така и не успях да организирам денят ми да е почивен.  Нямам много време за цялостно освежаване на визията, затова хвърлям чантата на леглото и влизам за бърз душ. Разчитам на основата си, която не трябва да нанасям отново. Трябва да си изгладя роклята, което ще отнеме цяла вечност. От работната визия до вечерния грим имам нужда от едно червило и малко повече блясък на скулите. Нищо повече.

Безупречна и уверена

След като цял ден тичам по задачи, най-накрая е време да пристигна на сватбата и да забавя темпото. Приятелка, с която отдавна не съм се виждала, веднага забелязва сияйното ми лице. Не, казвам ѝ, не съм ходила на процедури. Просто избирам най-добрия фон дьо тен за моята кожа и това си личи. Издръжливостта на грима ми гарантира, че покритието няма да се стопи, а кожата ми ще остане свежа по време на церемонията и през нощта.

Танцувам, смея се и празнувам, като през цялото време се чувствам уверена, че гримът ми остава непокътнат.

От зори до здрач животът на редактора е едно вълнуващо пътуване, изпълнено с безкрайни задачи и неочаквани събития. Безпогрешният фон дьо тен е важен съюзник, осигуряващ безупречна и дълготрайна основа, която издържа на натоварения ден и ми позволява да премина безпроблемно към вечерните празненства. С този надежден спътник до теб можеш да завладееш деня с увереност, знаейки, че гримът ти ще остане безупречен. На теб ти остава само да се съсредоточиш върху моментите, които наистина имат значение.

Виж още: 6 нови сериала, които да гледаш това лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.   

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *