Изложба на мобилна фотография представя частици от личния свят през погледа на смартфон обектива

Отнеси късче от света #withGalaxy в дома си

0 коментара Сподели:
Бони Бонев

Дълбоко в същността ни се крие жажда за визуалното. Все търсим да придадем форма, да различим образ, да съзрем завършената картина.

Да запазим настоящето под формата на кадър е изкуство, емоция, съкровен спомен.

Рядко осъзнаваме, че всеки ден самите ние сме творци на красота и на история. Кадрите ни оставят пикселизирана следа, улавяйки вътрешния ни свят и запазвайки настоящия момент завинаги. 

По-долу ти разказваме за една красива изложба с име „Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra“, която ще бъде открита на 7 юни в 19 часа във VIVACOM ART HALL Oborishte 5.

Силата на фотографиите е необятна.

Един кадър успява да ни пренесе на място, което не сме си представяли, че съществува, друг ни разплаква с интимния си поглед над личното. Общото между всички тях е, че ние избираме момента да натиснем копчето и „щрак“ – мигът е вечен. 

Samsung Galaxy S23 Ultra
Фотографии: Ангел Захариев, Гери Петкова

Днес всеки от нас е визуален артист, а в задния си джоб държим най-мощното устройство за креативната душа. Организираме „фотосесии“ с едно плъзгане на пръста по екрана, а локацията на нашите своеобразни изложби е галерията на телефона ни.

Това е то мобилната фотография – гъвкавост, свобода, вдъхновение. 

Новите технологии не спират да ни удивляват с иновативните си функции и безгранични възможности. Смартфонът Samsung Galaxy S23 Ultra е именно такъв, а любителите на мобилната фотография вероятно ще останат очаровани да научат за 200-мегапикселовата му камера и възможността за нощна фотография (Nightography). Това прави обектива му желания спътник във всички креативни набези – както любителски, така и професионални. 

Samsung Galaxy S23 Ultra
Фотографии: Бони Бонев, Александра Петканова

Днес ти представяме някои от кадрите, заснети със Samsung Galaxy S23 Ultra. Те са дело на #teamGalaxy – общност от фотографи, видеографи, инфлуенсъри и популярни личности в дигиталната среда на България, към които беше отправено предизвикателството да разкрият частица от своя личен свят през погледа на обектива на своя Galaxy S23 смартфон. В инициативата се включиха познати лица като Александра Богданска, Ангел Захаринов, Калоян Димитров – Ballan, Бони Бонев, Галя Симеонова, Георги Величков, Красимир Матаров, Даниел Петканов, Гери Петкова, Звезделина Цолова и Калоян Христов (Mint.Stories), Денислав Димчев (The Boxing Antelope) и Теа Минкова. 

Samsung Galaxy S23 Ultra
Фотографии: Денислав Димчев, Даниел Петканов

Ако кадрите, които сме избрали, ти допадат, задължително се отбий на изложбата в галерия VIVACOM ART HALL Oborishte 5 от 7 до 9 юни, където ще можеш да разгледаш и останалите разкошни творби, заснети със Samsung Galaxy S23 Ultra. Да не забравим да споменем, че със средствата, събрани от продажбата на авторските фотографии, ще се засадят дръвчета из цялата страна в партньорство с Гората.бг

Виж: Пет иконични изложби, които да видиш през 2023 г.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *