Ти и кучето ти на едно парти: кога и къде

Питал ли си някога кучето си къде иска да те изведе?

0 коментара Сподели:
dog and person

Знаем, че четириногият ти приятел си има любими места в града, но знаем също, че ако го питаш къде иска да се озове в неделя следобед, той ще ти отговори само едно

– на Dog Fest 5!

Едно е сигурно – нито на хората, нито на кучетата ще им се тръгва, а за това ще разчитаме на изненадите, които сме ви приготвили.

На 4 юни кучешката градинка на задния вход на Парк център за пети пореден път ще стане хост на единственото по рода си кучешко събитие, в което фокусът не сме ние, а нашите усмихнати опашатковци. Организираме редовния ни Dog Fest само и единствено с мисъл за твоя домашен любимец. Доведи го на мегапарти, остави го да се помотае с приятели, да участва в игри, да получи вкусни изкушения за награда и да потича волно по зелените площи.

И той е човек на 4 лапи и той има нужда от развлечения! Ние пък ще дадем на него и на теб уникален празник.

Ще имаш възможност за среща с изложители и специалисти в областта, ще можеш да разбереш кои са най-добрите продукти за твоето куче и отново ще обърнем внимание и на тези четириноги, които копнеят най-искрено за дом и грижа – животните от приютите и по-специално кучетата.

dog

За стопаните ще има лекционна част. Така че, ако се чудиш защо четириногият ти приятел не слуша – спокойно, имаме цял куп обучителни хитрости, които ще бъдат представени от треньорите в най-послушното училище за любимци в София. Тези, които винаги са мечтали да имат куче, да не губят надежда!

Любовта от пръв поглед може да бъде и осиновена.

Ще можеш освен цялото забавление да се включиш и в каузите на приютите, да станеш дарител и да научиш какви са другите възможности да помогнеш или да осиновиш нов член на кучешкото си крю. Най-малките посетители пък ще могат да се забавляват в детски кът с арт работилница и занимателни игри. Музикалната атмосфера сме поверили на DJ, за да може партито да е още по-приятно. Отново си партнираме с марка Stella Artois, която е подготвила специално за всички посетители зона за релакс, където можеш да споделиш момента с приятели и близки. Stella Artois се е утвърдила като една от най-продаваните белгийски бири в света и е звездата на всяко събитие и празненство.Наслади се на неустоимия вкус на Stella Artois и може да спечелиш блестящи награди.

Ще се разхлаждаме и със сладоледите на Gelatiamo, защото макар засега топлото време да се бави сме сигурни, че през юни вече ще е друго.

Изведи твоето куче на истински празник, посветен на самото него, а ти разпусни с други любители на бау-бау живота.

Обещаваме – ще бъде супер! 

За още по любимата ни куче тема – виж 5 места в София, на които с кучето ти сте добре дошли

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *