Stella Bossi: Instagram сензацията, чийто DJ сет искаш да чуеш

Дрескодът е: leather on skin on black

0 коментара Сподели:
stella bossi EXE

Бихме казали, че STELLA BOSSI е най-известното интернет лице на електронната сцена,

което няма нужда от гръмки думи, за да бъде представено по интересен начин. Оригиналното съдържание, което пуска в Instagram, чувстото ѝ за хумор и убийствената визия ѝ носят над един милион последователи в социалната мрежа.

Невъзможно е да не си попадал на поне едно нейно видео, на което танцува шантаво на публично място.

Самата тя казва, че публиката ѝ на тези случайни (или не толкова) обществени места не винаги е готова за нейното изпълнение, но за сметка на това публиката на участията ѝ винаги я очаква с нетърпение. И не, не защото знае каква музика ще чуе, а заради усещането, което участието на BOSSI носи. 

STELLA BOSSI не може да бъде сложена в рамка и да се оприличи като ъндърграунд артист,

въпреки че вкусът й за тракове я отвежда в тази посока и я прави едно от лицата на модерното ново техно. Мейнстрийм успехът ѝ в интернет дава доста повече възможност изкуството ѝ да бъде чуто и видяно от все повече хора, част от които са световноизвестните продуценти NASTIA, CLAPTONE, PAN-POT, ANFISA, SKRILLEX и много други. 

Преди точно три години STELLA BOSSI създава своя музикален лейбъл “The Beast Must Fuck”, заради това, че иска да има свободата да издава точно тази музика, която на нея й харесва, без да прави компромиси с крайния резултат.

Към момента STELLA BOSSI е резидент на събитията SYMBIOTIKKA в легендарния берлински клуб KITKAT. Клубът е популярен в Берлин с разнообразните събития, които прави почти всеки ден от седмицата и не само – свободата на духа е поставена на много висок пиедестал, а това  привлича много хора, които искат да усетят това чувство.

Един от главните елементи на KITKAT и Берлин е парти концепцията SYMBIOTIKKA със събития всяка сряда. Да, сряда! За истинските “партигоъри”, няма значение кой ден от седмицата е, а кое е партито, което ще ги накара да танцуват цяла нощ!

SYMBIOTIKKA е точно такъв тип преживяване – секси енергия, свобода, заедно с музиката, моментална връзка с танцуващите около теб и едни от най-впечатляващите техно артисти са малка част от средата на SYMBIOTIKKA.

Участието на SYMBIOTIKKA и STELLA BOSSI в EXE CLUB е изключително ексклузивно поради факта, че това е първото публично събитие на парти концепцията извън пределите на резиденцията им в KITKAT. 13 май ще остане в историята на нощна София.

Част от събитието в EXE CLUB ще бъдат всички артисти и декоратори на SYMBIOTIKKA. За повече информация следи страницата му във Facebook.

Тук е разговорът ни с DIASS за мистиката на партито

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *