Origin отново ще зазвучи в EXE, а ние си говорим с DIASS за мистиката на партито

Слушаме KINTAR, DIASS, AND+RAW и YOZ тази събота

0 коментара Сподели:
dj diass

Кой не е чувал за ORIGIN? Думите са излишни, защото по-важно е да усетите случващото се на място. Дългоочакваната мистика на ORIGIN отново си колаборира с микса от енергия на DIASS – тази събота (22.04) в EXE CLUB. 

По повод таз-седмичното събитие, решихме да направим кратко интервю с DJ DIASS – Пламен Василев, за да научим малко повече както за самия него, така и за концепцията ORIGIN.

Как би те описал брат ти в едно изречение?

,,Неподправен микс от креативност, одухотвореност и усет към красивото.‘‘ Звъннах да го попитам.

А най-близкият ти приятел?

‚,Слънчева завладяваща енергия и зазимена добрина, независимо успеха.‘‘ Отново звъннах да попитам, хаха. Не бих искал да говоря от името на други хора, особено за това как те ме виждат и усещат.

Как започва и как завършва един твой ден?

Бавно надигане от хоризонтално положение, разгрявка и поставяне на целите за деня под формата на to do list. В края на деня, ако съм свършил всичко планирано, си позволявам да полежа на дивана преди сън и да гледам някое предаване или филм. През уикенда е малко по-различно – пътувания, подготовка и търсене на нова музика, задължително сън преди участие. Ако партито е било успешно и съм успял да се свържа с хората чрез музиката си, денят завършва с усмивка и спокоен сън.

Кои часове от денонощието ти носят най-много? Кога си най-продуктивен?

В процеса на развитието си съм поставял физическата си и ментална издръжливост пред много изпитания, по желание или не. Това, което установих е, че съм най-продуктивен когато не съм спал дълго и пълноценно. Мозъка ми работи на много високи обороти и креативният поток е огромен. Друг фактор, които ми влияе положително е слънцето. Ако ме огрее слънце дори за 10 минути съм преизпълнен с енергия. Нощният живот взима от най-ценното време на организма да почине и възстанови, затова се старая да си лягам навреме когато не се налага да пътувам и пускам по клубове или фестивали.

Къде можем да те видим тази седмица?

Тази Събота /22.04/ е последното издание на ORIGIN в EXE Club, от което съм неизменна част последните години. Изключително се вълнувам, защото специален гост за събитието е KINTAR – един от най-влиятелните и отличими продуценти, творящ в afro house жанра. Собственик на музикалният лейбъл Sudam и основател на партитата Summerians в Ибиса.

Разкажи ни повече за това събитие – музика, дрескод.

За разлика от летния формат на партито, през студените месеци ORIGIN се случва едва два-три пъти в зимния клуб и еуфорията е огромна. Музикалната концепция има за цел да ни въвлече в по-мелодичните и органик дебри на електронната музика, вдъхновена от различните култури и фолклори по цял свят, преплетени с клубен саунд. Най-различни мистични същества и перформъри бродят из клуба, които допълнително създават чувството за едно по-различно парти, а повечето посетители също влагат старание в аутфитите си и се преобразяват в стила на ORIGIN – African, ethnic & shamanic вдъхновения и тематика.

ORIGIN на закрито или на открито?

ORIGIN e усещане за принадлежност. На закрито и на открито, 24/7.

Последното издание на ORIGIN за сезона е тази събота (22.04) в EXE CLUB, заедно с гост артиста KINTAR, резидента DIASS, AND+RAW и YOZ. След кратка почивка, ORIGIN се мести на плажната ивица на плаж Каваци, Созопол в EXE BEACH – всяка неделя.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *