Бъдеще без пластмаса за бутилираната вода

Спестява време, пространство и пари

0 коментара Сподели:

Питал ли си се защо цената на шише вода се определя от мястото, от което я купуваш? 

Например в супермаркета малка вода (500 мл.) струва левче, в заведение в центъра на града – 3, в самолета пък е цели 7 лева. Цената се определя от нуждата на потребителя. Човекът несъзнателно моделира стойността на водата – въпреки че течността остава същата като съдържание, се променя като стойност.

Готино ти е през лятото да пиеш вода на плажа (не от морето, моля те), след тренировка също сме те виждали, а и на последното интервю за работа си носеше, за да забавиш отговора на въпроса „Защо не се получи на предишната ти работа?“. Не е готино обаче, че е пластмасова.

Стига, вече е 2023 година и е време за промяна. Казваме едно „Браво!“ на Acqualy, че дават решение на въпроса.

Acqualy

Acqualy наистина живее в бъдещето. Компанията за премиум вода предлага филтрирана вода в стъклена гарафа. Това е решение, което помага специално на бизнеса. Хотели, ресторанти, кафетерии (ХоРеКа секторът), офиси, предприятия търсят развитие и внедряват иновативни методи в работата си. Acqualy изпълнява високите хигиенни норми и решава проблема с рециклирането.

Без: бутилки за еднократна употреба, нужда от логистика, отпадък, предварителни заявки, притеснение за наличност, стекове с вода, които заемат целия склад. Уау!

Клиентите консумират свежа, дозирана на място вода, а имат избор и от газирана. За представителите на бизнеса пада неяснотата по финансовия отчет, тъй като имат 100% предвидим разход, а и получават 1 фактура месечно. Поръчват водата и не се занимават с транспортирането, складирането и рециклирането на бутилки за еднократна употреба. След като водата пристигне в обекта, персоналът я дозира в стъклена гарафа, която може да се кобрандира. Да, намигваме ти.

Още повече, бизнесът предлага на клиентите филтрирана вода, която отговаря на множеството изисквания към хигиената, минавайки през безконтактни сертифицирани срещу бактерии и вируси устройства. След употреба гарафите се измиват в миялната и се пълнят отново с леденостудена или газирана вода.

Не е модерно да си еко, правилно е. Ето Няколко начина да намалим значително употребата на пластмаса още ДНЕС.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *