Каним те на фест в The Mall… Megdana фест

0 коментара Сподели:
fashion shopping

Почерпи нови идеи, запознай се с най-свежите лица сред българските творци и се порадвай на пролетта с екстра щипка красота и специално внимание към детайла.

От 12 до 14 май The Mall ни кани на събитие, случващо се за пръв път.

То насочва прожекторите към творчеството на талантливи българи, които изработват дрехи, аксесоари и бижута с ръце и сърце.

Това ще бъде първото издание на базара на българските брандове с авторски дизайн на облекла и аксесоари. За трите дни на събитието ще можеш да разгледаш ексклузивните предложения на тридесет български дизайнери и артисти, съобразени с трендовете на родния ни моден пазар. Ще намериш още: креативност и младежки дух, цвят и стил, разнообразие от изкушения и …още няколко причини за един разточителен шопинг!

В събитието във Facebook можеш да разгледаш поетапно участниците, от чиито творения ще можеш да избереш. Без значение дали търсиш нещо за подарък или за себе си ти гарантираме, че няма да си тръгнеш с празни ръце. Възможността да подкрепиш български бизнеси, които предлагат продукти на световно ниво пък, е само бонус.

The Mall регулярно изненадват посетителите си със събития, които носят добавена стойност и винаги привличат интереса ни. Можеш да следиш за всичко ново покрай търговския център в социалните мрежи.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града от близо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *