Second skin: дивото зове

Няколко идеи за това как да носиш космато палтенце

0 коментара Сподели:

Сигурно си забелязал нашествието космати палта още миналата година, но през тази тенденцията взима превес над всички останали, що се отнася до връхни дрехи, и буквално превръща улиците в зоологическа градина. За нещастие на природозащитниците трендът се е заклинил дълбоко в гардеробите на фешънистите и единственото, което можем да направим в тяхна полза, е да апелираме стрийт стайл иконите по нашите ширини да избират изкуствените еквиваленти на кожата.

Но да преминем от хуманна към модна вълна, която успя да залее всички. Е, почти всички, защото смеем да твърдим, че това не е тенденция за хора с минималистично отношение към модата. Да, леко кич е, да, малко в повече е, но пък лично на нас ни е толкова свойствена по някакъв може би леко примитивен начин, че не можем да я подминем.

Кройките и дължините са без значение, цветната палитра също, единствено важен е усетът, който имаш за това, как да носиш нещо подобно.

Та в случай че твоят все още не е силно развит и още се колебаеш дали да сложиш или не космато палтенце, ти даваме цяла серия от снимки за вдъхновение как можеш да приложиш тенденцията в най-обикновеното си ежедневие.

 

А, ако ти се пазарува есенно, виж какво предлагат Fashion Days в Mid Season Shopping кампанията си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *