3 биографични филма, които ще те вдъхновят

Внимание! Колекцията е подходяща за спортисти и фенове на адреналина

0 коментара Сподели:
Will Smith King Richard

Ако често си обещаваш, че от утре започваш да тренираш,

но не намираш мотивация и вместо това отново се озоваваш пред телевизора, може би търсеният хъс се крие именно в киното. Сваляме шапка на онези личности, които се целят високо и с отдаденост и дисциплина постигат велики неща. По този повод ти предлагаме три вдъхновяващи биографични истории, които гарантирано ще ти вдъхнат увереност и ще предизвикат лупинги в емоциите ти.

Взе ли пуканките? Защото те очакват истинските истории на известни спортисти, които са се научили да побеждават, първо губейки. Подготви се за опасни автомобилни състезания, драматичен троен аксел и амбициозни тенис мечти.

Готовиии? Старт!

FORD V FERRARI

Крисчън Бейл несъмнено е един от най-талантливите съвременни актьори. Посвещава се напълно на всяка роля, която изпълнява, а в филма на Джеймс Менголд Бейл влиза под кожата на темпераментния състезател Кен Майлс в съревнованието между автомобилните гиганти „Форд“ и „Ферари“. Интригуващата фабула за амбицията и пагубния перфекционизъм обещава много вълнение, независимо дали си спортен фен, или просто ти се гледа нещо динамично и интересно.

I, TONYA

Спортът е далечен братовчед на танца. Двете области се срещат по средата в сферата на фигурното пързаляне, но бунтарката на кънките Тоня Хардинг обръща всички стереотипи наопаки, изпълнявайки сложни хореографски съчетания под звуците на ZZ Top и опонирайки на несправедливата оценка на съдиите. В ролята е Марго Роби, която напоследък е задължителен член на екипа на почти всяка холивудска продукция, а за биографичната драма печели „Оскар“.

KING RICHARD

Като заговорихме за „Оскарите“, в главите ни веднага изниква Уил Смит. Тук сме не за да обсъждаме звездни изцепки обаче, а за да си говорим за хубаво кино, затова не пропускаме да споменем филма за детството на сестрите Серена и Винъс Уилямс и отношенията им с техния баща, ментор и треньор Ричард. Филмът на Реналдо Грийн е емоционално и вдъхновяващо преживяване, което ще ти вдъхне вяра в силата на мечтите и постоянството.

Виж още роли на Марго Роби, която накара Холивуд да коленичи. Във Focus тя си партнира именно с Уил Смит.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *