Мястото, което има за цел да те накара да се отпуснеш: Float Zone Sofia

Студиото съчетава в себе си възможността да изпиташ абсолютна безтегловност и пълна релаксация

0 коментара Сподели:
float zone sofia

В ежедневието си често забравяме, че не сме захранени от електричество. Опитваме се да поддържаме сериозни обороти, но за разлика от машините, понякога губим мощност. В тези моменти, особено, решението ни е да пренебрегнем това усещане. Вместо да се фокусираме върху психическото и физическото си здраве, се опитваме да се съсредоточим върху работа, отговорности и задължения. Важно е обаче да запомним, че благосъстоянието ни често зависи от времето, което отделяме за себе си.

Днес, в тон с тези мисли, ти представяме ново уелнес студио, което съвсем скоро отвори вратите си за нас.

Float Zone Sofia предлага флотация и масаж, две мощни техники за насърчаване на релаксация и намаляване на стреса.

Float Zone Sofia е едно от малкото места в столицата, където можеш да се потопиш – буквално – в един от най-актуалните способи за медитация и релаксация, наречен флотация. Ако чувстваш, че стресът, напрежението и безпокойството вземат превес във всекидневието ти, тук ще ти помогнат да се справиш именно с тях. Онова състояние, при което всичките ти сетива се отпускат до безтегловност.

float zone sofia

Онова състояние, при което ум, тяло и душа се сливат в перфектна симбиоза, за да открият нови измерения в собственото ти аз.

Флотацията в същността си е потапяне в капсула, която те изолира от външния свят. Така наречената сензорна депривация се постига с разтвор от 30 сантиметра EPSOM сол. Тя ти позволява да пребориш гравитацията и да се носиш на повърхността ѝ без каквото и да е усилие, в тотален релакс на мускулите, костната система, цялото тяло и целия ум.

Безтегловното плаване има своите терапевтични действия не само върху ума, но и върху тялото, тъй като отпуска мускулите и насища тялото с магнезий.

Освен това във Float Zone Sofia ще ти предложат още уелнес процедури като различни видове масажи. Те са друг, също толкова мощен инструмент за насърчаване на релаксацията и намаляване на стреса. Използват се от векове за подпомагане на лечението и облекчаване на напрежението в тялото.

В студиото ще те посрещне модерна и спокойна атмосфера. Float Zone Sofia е оборудвано с всичко необходимо, за да се почувстваш наистина добре. Освен флотацията и масажите предлагат различни процедури за лице и тяло като хидратираща терапия за лице, лимфен дренаж или спа ритуал. Можеш да разгледаш всички процедури, които предлагат, на сайта им и да запишеш час, или да се обадиш на телефона за контакт при въпроси.  

Дай на тялото си онова, от което най-много има нужда през пролетта – истинско презареждане.

14 от най-подценяваните дестинации по света

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *