After Work Social Club се завръща, за да ни изстреля в космоса!

Стартираме новия сезон на любимите си партита в сряда с междугалактическо приключение

0 коментара Сподели:

След кратка пауза, отново дойде моментът, в който започваме да обръщаме внимание на следработния промеждутък и целия му бляскав социален потенциал. От край време си падаме да го преобразяваме от обикновена сряда – във време за коктейли, музика и добро прекарване на любими градски локации.

Стартираме новия сезон на After Work Social Club с междугалактическо приключение,

чийто облик ще следва вдъхновението от ретро sci-fi филмите от 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Всички представи за минало, настояще и бъдеще ще се слеят в едно в космическа концепция, която ще остави траен отпечатък в априлското звездно небе.

На 26-ти април коктейл бар „СПУТНИК“ ще влезе в ролята на хост, за да те изпрати измежду звезди, планети, любими филмови класики и епоха, изпреварила времето си. Защото има ли изобщо по-подходяща локация от тази?

С помощта на специално създадените за събитието коктейли Apollo, Curiosity и Voyager ще изследваме всички измерения на заобикалящата ни галактика от удоволствие.

За музиката ще се погрижи не кой да е, а именно DJ Julieta Intergalactica, която ще застане зад пулта, за да накара всички космически тела да се завъртят в ритъм около оста си, потапяйки се в пресъздадените футуристични нюанси. 

Както обикновено, наши верни партьори в това пътуване ще бъдат Fashion Days. Благодарение на малкия и компактен проектор The Freestyle ни очаква и жестоко визуално преживяване. Партньорите ни от Samsung ни доказват, че забавлението може да бъде навсякъде, където си ти. Следи събитието във Facebook за повече подробности преди идващата сряда. На деня ще те очакваме за истинско интерпланетарно преживяване!

Как #travelaesthetics разваля туризма за всички

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *