Празнуваме 7 години TERRA със звезден лайнъп

На 22 април те очакваме в Топлоцентрала, за да празнуваме заедно

0 коментара Сподели:
7 year terra

Вероятно всяка история за успешна парти организация започва подобно – група добри приятели, които имат парче горящ въглен под краката си, когато чуят ритъм, обичат да стартират със залеза и да не приключват със изгрева, мечтаят да правят нещата така, както те си ги представят.

Стартирането на TERRA преди 7 години е точно такова и ни обещават, че до ден днешен нещата не са се променили особено.

TERRA се ражда през 2016 с идеята да вкара глътка свеж въздух и да върне едно основно правило в изграждането и поддържането на клубната култура – винаги да бута музикалните граници и да не стои на едно място. Година по-късно впива своите корени в столицата и поставя стабилни основи на един качествен ъндърграунд – термин, който макар и износен, точно описва събитията.

За 7 години – 

десетки алтернативни локации, интернационални артисти в разцвета на кариерите си, местни таланти, които са направили своите първи големи стъпки, стотици часове музика и хиляди танцьори. 

На 22 април ще TERRA ще празнува  любовта към тази култура подобаващо. Уютната зала на Топлоцентрала ще разгърне своя потенциал с качествен звук, светлина и 4-ма брилянтни артисти на световно ниво.

Roman Flugel, Stefan Goldmann, Imperiux и Puma & The Dolphin ще ни разкрият нови дълбини на електронната музика. 

Roman Flügel е немски DJ и продуцент, опора на електронната музикална сцена повече от две десетилетия. Известен със своите новаторски парчета, Flügel издава музика за някои от най-уважаваните лейбъли в индустрията, включително Dial, Cocoon и Running Back. Неговите еклектични сетове са любими сред посетителите на клубове по целия свят и сме сигурни, че като хелдайнер на събитието ще ни развълнува силно.

На сцената зад пулта ще застане и Stefan Goldmann. Наполовина германец, наполовина българин и често свързан с техно институцията Berghain. Енергичните му музикални сетове са спечелили верни последователи по целия свят, а да слушаш продукцията му е завладяващо изживяване. Зашеметяващи визуализации и внимателно подбраната му музикална селекция ще ни накарат да танцуваме цяла вечер. 

Българският продуцент на електронна музика Puma & The Dolphin ще представи игрив и позитивен музикален сет. В неговия ритъм чуваме екзотични ударни елементи, афро-трайбъл звук и мистични орнаменти миксирани с топъл и еклектичен фон. Всяка негова поява зад пулта доказва обширния му музикален талант.

Impérieux e талантлив роден продуцент, който успя да пробие с рийлиз за Innervisions. Неговата продукция е добре позната на феновете на Берлинския лейбъл. Продукцията му попада в плейлиста на имена като Âme и Dixon. С внимателна селекция на участията си, сме наистина превъзбудени от възможността да танцуваме под негов съпровод и на родна сцена.

Билетите за събитието са на този линк.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *