Вадим ролковите кънки! Марго Роби е Barbie

Трейлърът на bubblegum розовият филм на Грета Гъруиг превъртя интернет пространството за 24 часа

0 коментара Сподели:

— Hi, Barbie!
— Hi, Ken!

Вместо да продължим с мелодията на емблематичната за 1997 „Barbie Girl“ на Aqua, пред себе си виждаме розовия свят на Барби, сякаш пренесен в живия свят от детския сет за игра. Създадена в стила camp отвсякъде, снимачната площадка е абсолютно зашеметяваща.

Филмът ще дебютира това лято, а новия трейлър за филма, режисиран от Грета Геруиг, разкри допълнителни погледи към фантастично пластичния свят на Барби.

Той включва oще matchy matchy розови тоалети върху телата на Марго Роби в главната роля и Райън Гослинг в ролята на Кен.

Докато пътуват, или по-скоро преминават като в „Магьосникът от Оз“ към реалния свят, и двамата изглеждат зашеметяващо. Барби е с ваканционния си тоалет – красива рокля, сякаш извадена от на „Емили в Париж“, и плътна плитка, точно като на кукла. Гослинг се превръща в мечтания мъж на всяка, търсеща да „маркира“ територия – с аутфит, изпъстрен с розови B-та.

— Взе ли си ролери? – пита Барби.
— Буквално не ходя никъде без тях“, отговаря Кен, вдигайки чифт жълти като хайлайтър кънки, които видяхме на изтеклите снимки миналата година.

Филмът ще се разпространява от Warner Bros. Pictures и тръгва по кината през юли, а новият трейлър говори ясно за отдадеността на Гъруиг в изграждането на света и стила на Барби – още от началния кадър на краката на Барби, които се изплъзват от обувките й, но запазват характерния си висок свод.

Кои лица ще видим във филма?

Може би ще е по-бързо да изброим актьорите, които не се появяват в Барби. Марго Роби и Райън Гослинг може да са в главните роли на Барби и Кен, но има един малък проблем: в света на куклите няма само една Барби, има стотици.

В резултат на това във филма участват и поп звездата Дуа Липа (която играе русалката Барби), Никола Кофлан от Bridgerton (дипломат Барби) и Ана Круз Кейн (съдия от Върховния съд Барби). Иса Рей от Insecure играе президент Барби, докато звездата от Sex Education Ема Маки представя Барби с Нобелова награда по физика. Актьорът от Doctor Who Нкути Гатва влиза в ролята на Кен, свирещ на китара, докато Скот Евънс от One Life to Live ще се появи като Кен с каубойска шапка. „Човешките“ герои ще бъдат изиграни от актрисата от Ugly Betty Америка Ферера, актьора от Elf Уил Ферел, звездата от Stath Lets Flats Джейми Деметриу и Конър Суинделс от Sex Education.

Единствената добра причина да не гледаш филма е Rhodophobia (страхът от розовото).

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *