Съвет за правилна употреба на автомобила ти – не го карай пил

LuckyDrive ти дават възможност да се прибереш безопасно и комфортно след всякакви ситуации

0 коментара Сподели:

Познаваш ни добре.

Знаеш, че партитата са в кръвта ни, а да откриваме най-добрите барове по картата на града е едно от най-любимите занимания. В търсенето на най-пивките коктейли, най-шеметните събития и най-запомнящите се места е важно да знаем, че накрая на вечерта (или сутринта…) ще можем да се приберем безопасно, дори и да сме излезли с колата и плановете да са се променили в хода на събитията.

Точно затова не трябва да ти е чудно, че когато разбрахме за компанията LuckyDrive и техните услуги, се поинтересувахме живо от детайлите около тях.

Смята се, че цялата концепция за един трезвен шофьор, който да прибере компанията, се е зародила в Скандинавия някъде през 1920 г. След това постепенно се е развивала и през 1980 г. е официално възприета и от полицейските власти и презентирана в Канада и САЩ. Има данни, че популярността на кампанията за „трезвения шофьор“ довела до чувствително намаление на пътните злополуки, свързани с алкохол, в периода 1988–1994 г. в Америка. Оттук идва и бизнес идеята за услуга, която освобождава един човек от компанията от отговорността, лишенията и навъсените физиономии.

Основателите на LuckyDrive – Краси и Мишо, решават да разрешат този така често срещан проблем през 2008. Един ден решават да скочат смело в света на предприемачите и да основат своя drink and drive компания, като всъщност са едни от първите на българския пазар.

Както всяко начало, и тяхното не е лесно. Събират екипа си от приятели и съученици и самите те дълги години са част от хората, които са отговорни за прибирането ви у дома. Избират наименованието си LuckyDrive впоследствие, а когато ги питахме дали се чувстват късметлии, отговарят, че късметът е налице само когато работиш за него.

Стартират в родния си град – София, но постепенно се разрастват и вече са част от нощния живот във Варна, а по време на силния сезон – и в Бургас.

Услугата им е изключително удобна и лесна за използване. Всички обаждания и заявки минават през тяхна собствена централа, а работата с апликацията е супер интуитивна. Каквато трябва да бъде една услуга, която се грижи за опиянената ти глава.

Апликацията е налична за сваляне от Apple Store и Google Play и е най-бързият начин да заявиш превоз до собствения си дом.

Стъпките са прости – добавяш колата, с която искаш да се прибереш, и дестинациите, които често фигурират в среднощните прибирания.

Чрез добре разработената платформа се създава пълна прозрачност на услугата, а системата за отчитане показва до стотинка изминатите километри и сумата, която трябва да платиш. Имаш възможност да платиш и с карта, ако си дал всичкия си кеш за бакшиши в бара.  

В сайта им можеш да видиш фиксираните тарифи до близки населени места, а придвижването се извършва винаги по най-краткия маршрут от точка А до точка Б. Цената за отсечки под 5 км е фиксирана – 16 лв. Толкова ще ти излезе, ако трябва да се прибереш до Гео Милев от някой централен бар. Ако трябва да стигнеш от Центъра до Младост или Люлин например, услугата ще ти струва около 25 лева. Предвижданото време от момента, в който ги извикаш, до нотификацията, че шофьорът те очаква, е 20 минути. Накрая можеш и да оцениш пътуването си. За всички редовни клиенти е организирана и програма за лоялност, която важи във всички градове, а за услугата можеш да попиташ във всички най-добри заведения.

LuckyDrive са не само изключително удобство за самия шофьор, но и са в полза на всички любими хора, които ни чакат у дома!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *